Cand vine vorba despre iubire toata lumea detine cate o reteta personala a succesului. Insa ce merge la altii nu functioneaza la tine si astfel iau nastere cele mai mari greseli pe care le poti comite atunci cand iti alegi un iubit. Si din cauza lor multe relatii nu vor fi niciodata ca-n filme. Noi le-am descoperit pe mydomaine.com! Iata cele mai mari greseli pe care le poti face cand vine vorba de alegerea iubitului.

alegerea iubitului cuplu
Ce merge la altii, nu functioneaza la tine. Astfel iau nastere cele mai mari greseli pe care le poti comite atunci cand vine vorba de alegerea iubitului.

Greseli in alegerea iubitului – Nu stii ce vrei de la o relatie. Studiile arata ca persoanele singure nici nu prea stiu care sunt preferintele lor in materie de relatii. Ce-i drept e destul de greu sa stii cu exactitate ce-ti doresti si de ce ai nevoie, dar e important sa ai macar o idee despre asta.

Greseli in alegerea iubitului – Te lasi ghidata de normele sociale si de romantism. Daca ai de gand sa devii o buna asistenta medicala ti-ai petrece multi ani studiind. Insa aceasta logica nu se aplica si cand vine vorba despre descoperirea iubirii. Nu trebuie sa te gandesti prea mult cand vine vorba de relatii amoroase, iar societatea pune o presiune pe femeile care nu s-au casatorit la 30 de ani si pe tinerii care inca sar din floare in floare.

Greseli in alegerea iubitului – Si romantismul dus la extrem poate fi o greseala cand iti alegi un iubit

Greseli in alegerea iubitului – Iti asculti ceasul biologic. Femeile care-si doresc sa aiba copii trebuie sa-si gaseasca un partener de viata inainte de 40 de ani. Dar oamenii traiesc mai mult de atat. Daca te gandesti sa te casatoresti la 25 de ani pentru ca vrei sa ai copii in urmatorii ani trebuie sa te gandesti daca-ti doresti sa-ti petreci urmatorii 65 de ani cu respectivul om.

Greseli in alegerea iubitului – Esti prea romantica. Dragostea nu e singurul ingredient de care are nevoie o casatorie.

Greseli in alegerea iubitului – Ti-e frica. Fie ca e frica de a fi singura, ultima persoana fara iubit din grupul tau de prieteni sau teama de a fi un parinte mai in varsta, aceste sentimente nu ar trebui sa-ti influenteze deciziile. Alegand sa fii cu cineva doar ca sa nu fii singura nu vei avea niciodata parte de o relatie sanatoasa.

Greseli in alegerea iubitului – Lasi alte persoane sa-ti influenteze alegerile pe care le faci in relatii. Doar pentru ca mama ta este innebunita dupa iubitul tau asta nu inseamna ca el este cel potrivit pentru tine. Doar nu ea isi va petrece toata viata dormind alaturi de el.

Greseli in alegerea iubitului – Esti superficiala. O persoana care arata bine pe hartie, nu va fi neaparat partenerul de viata ideal. Aspectul nu e totul.

Citeste si despre greselile pe care n-ar trebui sa le faci la prima intalnire!

Foto: iStockphotos