frici in timpul unei partide amoroase

Vom presupune ca atunci cand initiezi o partida amoroasa cu iubitul tau nu te gandesti la cele mai mari temeri sexuale ale partenerului. Dar, dupa cum se pare, el are o multime de frici legate de diverse partide amoroase.

Potrivit unui nou sondaj facut pe mai multi barbati si femei din SUA si din Europa, barbatii nu se bucura doar la gandul ca iubita lor este dezbracata, ci-si fac o multime de probleme, inainte, dar si-n timpul unei partide sexuale.
Pentru studiul comandat de site-ul britanic Superdrug Online Doctor si prezentat de revista Women’s Health, cercetatorii au cerut celor 2.000 de persoane implicate in experiment sa dea note de la 1 la 10 diverselor temeri pe care le au cand vine vorba de sex.

Frica numarul unu a barbatilor s-a dovedit a fi faptul ca partenera lor are o boala cu transmitere sexuala, urmatoarea frica a fost ca iubita lor nu va ajunge la orgasm, pe urma o sarcina nedorita, ejacularea precoce si crearea impresiei ca nu se descurca in pat. Pe scurt, ei isi doresc sa lase o impresie pozitiva in timpul unei partide sexuale, fara sa faca un copil si fara sa contacteze vreo boala cu transmitere sexuala.

Femeile impartasesc o parte dintre fricile barbatilor cand vine vorba de partide amoroase

In acest timp, femeile au fost, de asemenea, ingrijorate cu privire la bolile cu transmitere sexuala si la sarcina nedorita, iar o alta preocupare de top a fost cea legata de siguranta personala. Ce inseamna asta: ele se tem ca partenerul lor nu ar vrea sa-si puna un prezervativ, ca partenerul lor s-ar supara daca ar refuza sexul sau ca iubitul lor va incerca sa le convinga sa faca ceva ce nu-si doresc. Doar cateva dintre femei au fost terifiate de gandul ejacularii precoce.

Desigur, ar trebui sa subliniem ca nu trebuie sa faci ceva ce te face sa te simti inconfortabil in pat, fie ca este vorba despre sex fara prezervativ sau de o pozitie care nu ti se potriveste deloc. Si, fara doar si poate, orice partener care incearca sa te preseze in astfel de directii nu este persoana potrivita pentru tine.

Intr-un alt articol am povestit si cum au stabilit cercetatorii care este durata optima a unei partide amoroase…

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto