Pages: 1 2

Incurajeaza creativitatea micutilor!

Vara este anotimpul preferat al copiilor, a inceput cu o zi dedicata special lor si mai mult decat atat, este perioada in care se pot bucura de o multime de activitati recreative la care sa iei si tu parte. Modul in care-si petrec timpul liber de la varste fragede este extrem de important in formarea lor.

Copiii retin cu lejeritate informatii din domenii variate, iar curiozitatea este starea lor generala. De aceea, trebuie sa-i incurajati sa caute raspunsuri la toate intrebarile pe care le au, sa incerce toate acele lucruri care le-au starnit interesul pentru a reusi sa-si descopere pasiunile, inclinatiile si aptitudinile.

Incurajeaza creativitatea micutilor!

Expozitiile din oras si atelierele de creativitate te ajuta sa-i descifrezi inclinatiile copilului tau

Este metoda ideala prin care veti ajunge sa va cunoasteti mai bine si sa reusiti pe viitor sa va sfatuiti copilul in alegerile pe care le va face. Mai jos am adunat cateva propuneri de activitati inspirationale cu ajutorul carora veti petrece momente unice alaturi de micutii vostri.

O incursiune fascinanta in lumea fluturilor exotici

In perioada 1 mai – 31 iulie, copiii au ocazia sa viziteze expozitia temporara “Fluturi tropicali vii” unde vor putea admira 30 de specii de fluturi exotici zburand liberi in sera special amenajata in gradina Muzeului Antipa. Ei vor putea de asemenea sa afle informatii in timp util cu privire la fiecare specie, tara de provenienta si preferintele microclimatice si pot urmari procesul prin care o larva se transforma in fluture.

Cateva zile petrecute in inima naturii la domeniul Dracula Danes

Domeniul este situat la doar cativa kilometri de cetatea medievala din Sighisoara si ofera un decor de vis pentru relaxare, recreere si incarcarea bateriilor pentru intreaga familie. Gadgeturile dintr-o zi obisnuita, aerul poluat din oras precum si alte activitati stresante din rutina fiecaruia vor fi inlocuite cu undita de pescuit si plimbari lungi in padure, numai bune pentru stimularea apetitului.

Pages: 1 2