implica-ti iubitul in activitatile de Sarbatori

Cand vine vorba de activitatile de Sarbatori tot greul cade pe tine. Asa e-n fiecare an. Tu iei cadouri, tu le impachetezi, tu impodobesti bradul, tu organizezi masa de Craciun, insa in 2015 poti schimba ceva. Cu putin tact il poti atrage si pe El in activitatile de Sarbatori!

Daca esti cu un tip care ar lasa tot greul care vine la pachet cu activitatile de Sarbatori pe spatele tau atunci citeste aceste sfaturi de pe femalefirst.co.uk care te invata cum il poti implica si pe el. Nu este normal ca o singura persoana sa se ocupe de tot, ci ar trebui sa fie un efort comun!

Vorbeste din timp despre activitatile de Sarbatori

Daca-l obisnuiesti din timp cu gandul ca va veni un moment in care va trebui sa indeplineasca anumite sarcini, atunci s-ar putea sa fie mai entuziasmat cand vine Craciunul. Si daca aveti un plan bine pus la punct, atunci nici nu veti avea probleme. Faceti impreuna lista cu oamenii carora trebuie sa le cumparati cadou si stabiliti cine se ocupa. Ideal ar fi sa aveti si o lista secunda cu produsele alimentare de care aveti nevoie pentru masa de Craciun sau de Revelion. Si daca tu n-ai masina, atunci poti lasa pentru el cumparaturile care implica greutati.

Da-i o sarcina clara de facut

Fie ca este vorba despre redactarea felicitarilor de Craciun, pregatirea preparatelor, sau cumpararea unui cadou special pentru o anumita persoana – asigura-te ca si el are ceva de facut astfel incat sa nu ajungi sa faci iar totul de una singura. Daca este o singura sarcina, dar ceva mai stufoasa, atunci e cu atat mai bine! Cere-i opinia iubitului tau daca nu stii ce sa iei pentru un membru din familia lui. Pentru ca-i stie mai bine ar putea veni cu o solutie salavatoare la care nici nu te-ai gandit. Tine-l la curent cu tot ce faci. Spune-i ce ai cumpărat pentru fiecare persoana in parte, astfel incat sa nu se arate surprins in dimineata de Craciun sau atunci cand cineva ii multumeste pentru un cadou. Si cere-i sa faca acelasi lucru astfel incat sa nu va suprapuneti pe nimic.

Impachetati cadourile impreuna

Daca tu ai cumparat majoritatea cadourilor, atunci ar fi bine daca ai putea sa obtii ajutorul lui macar la pasul urmator. Pune niste muzica de Craciun pe fundal sau un film tematic si apucati-va de impachetat. Patru maini sunt mereu mai bune decat doua si-n plus exista o posibilitate sa va dati seama impreuna ca ati omis pe cineva.

Stabiliti de comun acord un buget

O multime de probleme pot aparea din cauza banilor cheltuiti fara cap, asa ca ar trebui sa stabiliti un buget de cadouri pe care sa nu-l depasiti. Recapitulati! Daca l-ai pus pe iubitul tau responsabil de ceva atunci n-ar fi rau sa-i mai amintesti din cand in cand care sunt activitatile de Sarbatori de care trebuie sa se ocupe. Poate are totul sub control, dar poate are nevoie si de sprijinul tau pentru a incepe. Mai bine intrebi inainte de a fi prea tarziu.

Citeste si: “Ghidul bunelor maniere in cuplu, de Sarbatori”!

Foto: iStockphoto