impreuna cu partenerul potrivit

Nu esti sigura ca esti impreuna cu partenerul potrivit si ca relatia voastra are un viitor? Exista cateva semne la care sa fii atenta, pentru a-ti da seama daca ai o relatie implinita. Descopera ce spun specialistii de la Elite Daily!

Atunci cand esti impreuna cu partenerul potrivit, simti ca vrei sa fii mereu alaturi de el. Simti ca nu exista ceva mai bun. Te simti iubita si protejata. Simti ca veti avea o relatie pe viata.

Daca si tu crezi ca esti impreuna cu partenerul potrivit, descopera mai jos cateva indicii care te vor ajuta sa fii sigura ca veti fi fericiti pana la adanci batraneti.

1. Esti impreuna cu partenerul potrivit daca te simti bine in pielea ta cand esti cu el

Daca poti fi tu alaturi de iubitul tau, atunci aveti o relatie implinita si santoasa. Indiferent cat esti de ciudata sau cat te simti tu de diferita, daca esti fara masti cu el, atunci ti-ai gasit partenerul care te iubeste neconditionat.

2. Veti avea o relatie pe viata daca iti adori iubitul

Daca iti admiri partenerul, daca ii admiri caracterul, felul de a fi si aspectul fizic inseamna ca il adori. Si atunci cand simti asta pentru un barbat inseamna ca il pretuiesti. Inseamna ca vei gasi mereu motive ca sa il vezi barbatul perfect!

3. Daca te simti conectata intim cu iubitul tau, el e partenerul potrivit

Acele mici coincidente, in care aveti aceleasi pareri sau spuneti aceleasi lucruri intr-o circumstanta, toate acele mici intamplari demonstreaza ca aveti acelasi set de valori si ca va simtiti conectati. Sunteti sincronizati si iubirea e reala, deci esti impreuna cu partenerul potrivit.

4. Daca nu te simti geloasa inseamna ca esti impreuna cu partenerul potrivit

Atunci cand simti gelozie de fapt simti confuzie sau nesiguranta in cuplu. Simti ca nu esti sigura de iubirea celui de langa tine. Daca te simti in siguranta, daca te simti protejata, acceptata, iubita, atunci nu esti geloasa. Si asta inseamna ca aveti o relatie implinita. El este tot ce conteaza pentru tine si tu esti tot ce conteaza pentru el.

Atunci cand il intalnesti pe acela cu care vrei sa ai o relatie pe viata, gelozia sau tumultul sunt inlocuite de calm, pace.

5. Esti cu adevarat fericita (vei sti asta!) cand esti intr-o relatie implinita

Atunci cand esti alaturi de partenerul tau simti o bucurie intima, o bucurie profunda, aproape spirituala. Ai o atitudine pozitiva, de incantare, de implinire.

6. Iti doresti sa fii cu el la finalul oricarei zile

Fie ca ai avut o zi buna, fie ca ai avut o zi proasta, abia astepti sa fii alaturi de iubitul tau. Asta simti atunci esti impreuna cu partenerul potrivit? Nu te indoi! Daca iti reincarci bateriile alaturi de el, atunci este iubirea pe care o cautai. Si cea mai buna parte: si el simte la fel.

7. Daca simti ca puteti trece prin orice cand sunteti impreuna, atunci veti avea o relatie pe viata

Pana acum, in relatiile anterioare simteai ca daca nu va functiona, vei pleca. Iti venea usor sa gandesti asta. Acum, este opusul: simti ca indiferent ce provocari are viata pentru voi, le depasiti daca sunteti amandoi.

Daca simti asta, atunci esti impreuna cu partenerul potrivit. Te simti protejata si te simti puternica atunci cand esti alaturi de el? Atunci veti avea o relatie pe viata si nimic nu va va sta in cale.

Citeste si: 11 semne ca partenerul nu este suflet-pereche, dar nu trebuie sa va despartiti.

Foto: Guliver