relatiile de cuplu tineri motocicleta

Nu putem evita... inevitabilul. In majoritatea relatiilor de cuplu apare un moment in care ne simtim extrem de confortabil cu persoana de langa noi, iar acest lucru poate conduce la o separare treptata, printr-o neglijare a legaturii. Iata de ce zona de confort poate fi periculoasa pentru relatiile de cuplu.

Partenerii care au devenit prea confortabil unul cu altul uita adesea cum e sa te imbraci special pentru o cina sau sa iesi in club. Insa doar pentru ca am fost cu cineva pentru o perioada lunga de timp si ne-am relaxat in preajma acelui om asta nu inseamna ca trebuie sa imbratisam monotonia si sa ne consolam cu faptul ca la asta se ajunge in orice relatie. Iată de ce relatiile de cuplu pot avea de suferit din cauza unei proaste gestionari a zonei de confort.

Obiceiurile care dadeau savoare inceputului n-ar trebui  sa dispara niciodata. Atat femeile, cat si barbatii ar trebui sa incerce sa-si impresioneze in permanenta partenerul. O canapea si un film nu ar trebui sa fie ingredientele fiecarei seri petrecute in doi. O zona de confort de acest gen va accelera transformare unui “cuplu proaspat si pasional” intr-o “pereche batranicioasa si plictisita”. Iar aparenta zona de confort se transforma intr-o zona periculoasa pentru relatie. Iata cateva sfaturi pentru a pastra relatiile de cuplu proaspete si incitante:

Relatiile de cuplu – Fii atenta la felul in care te imbraci (chiar si-n casa)

Compenseaza momentele cand nu puteti iesi in oras cu surprize homemade

Cu toate ca ai prins deja “prada” pentru care ai fost la pescuit, e important sa nu uiti nicio secunda ce undita ai folosit pentru a face asta. In loc sa-ti pui o pijama lalaie sau un trening ponosit ar fi minunat daca ai acorda un minim de atentie si la vestimentatia de casa. Partenerului tau ii place sa te vada la potential maxim chiar daca probabil nu-ti va spune asta niciodata. Si-i place, de asemenea, sa vada ca ai depus un pic de efort special pentru el.

Subiecte de conversatie care sunt moartea relatiilor de cuplu

In relatiile de cuplu pe termen lung e usor sa uitam de conversatiile profunde si semnificative pe care le-am avut la primele intalniri, cele care ne-au facut sa ne dorim sa fim impreuna. Noptile in care ati vorbit ore in sir despre visele voastre si ati retrait amintiri fericite. In schimb va petreceti fiecare zi repetand obsesiv problemele de la job sau dezbatand tot felul de subiecte care nu aduc niciun plus relatiei voastre. Ba mai mult, va fac sa va plictisiti incet-incet de cel de langa voi.

Relatiile de cuplu – Daca incercati sa economisiti si iesitul in oras nu este o optiune

In aceste vremuri economice e de-nteles ca nu iesi saptamanal la restaurant si-n club insa poti face altceva chiar si cand stati acasa. Puteti organiza o cina de 5 stele chiar intr-un apartament cu un cost mult mai scazut insa cu un impact la fel de puternic asupra relatiei voastre. Imbracati-va frumos, aprinde-ti niste lumanari si aranjati cat mai festiv masa din sufragerie. Transformarea rutinei cina rapida de pe canapea va revitaliza putin relatia voastra.

Vreti sa aflati mai multe despre pericolele care pandesc din spatele zonei de confort? Inscrie-te la noua conferinta sustinuta de Andreea Raicu la Connect Hub pe 30 martie.

Foto: Thinkstock