Cum readuci romantismul la o intalnire in doi.

La prima intalnire in doi deja stii o multime de lucruri despre el de pe Facebook. Nu ar fi mai bine sa pastrezi putin mister si sa il descoperi treptat? Romantismul intr-o relatie depinde si de tine!

Generatia noastra e diferita de cea a parintilor. Multe s-au schimbat. De la felul in care ne petrecem timpul liber la felul in care interactionam cu cei din jur. Intalnirile in doi de pe vremea parintilor nostri parca erau mai romantice. Si, in mod sigur, lucrurile intre un barbat si o femeie care se placeau si se intalneau nu se miscau atat de repede. Oamenii erau mai prezenti, mai ancorati in viata reala. Cea virtuala, practic, lipsea. Era mai bine? Era mai rau?

Unele lucruri poate ca nu erau mai bune. Societatea era mai critica la adresa celor tineri. Pe de alta parte, multe dintre lucrurile care se petreceau la o intalnire in doi ar fi bine sa fie readuse in actualitate.

Intalnire in doi fara documentare pe Facebook

Inainte ca Google sa devina un „substantiv comun”, cei care mergeau la o intalnire in doi nu stiau nimic unul despre celalalt, scrie Elitedaily.com. In afara de nume si de cum arata. Nu aveau acces la Instagram, Facebook, Google sau LinkedIn. Asa ca toate informatiile erau descoperite incet, fara graba, direct de la sursa. Si nici nu parea sa fie greu! Era o bucurie sa porti o conversatie in care sa pui si sa primesti intrebari. Poti sa readuci magia unei astfel de intalniri. Nu spun sa iti inchizi contul de Facebook! Dar fa-l privat, in asa fel incat sa nu poata afla despre tine tot felul de lucruri inainte sa i le impartasesti tu. Si rezista tentatiei de a-i citi toate postarile de pe Facebook! Iti spun, sa il descoperi in carne si oase e mult mai fascinant!

Acordati-va timp si atentie!

Indiferent ca e prima sau a 50-a intalnire in doi pe care o aveti, lasa balta orice activitate iti distrage atentia cand esti cu el in oras. Acorda-i atentie! Doar de-asta ai iesit in oras cu tipul pe care il placi. Uita de telefon macar cateva ore, cat sunteti impreuna. Nu iti verifica mesajele, nu citi e-mailuri, nu raspunde la telefon, decat daca e ceva urgent. Daca nu poti sa te abtii, ai o problema!

Trebuie sa devii constienta ca sa te afli fata in fata cu cineva si sa va puteti uita unul in ochii celuilalt, sa interactionati sincer, e minunat. Mai ales daca acest lucru se intampla cu barbatul pe care il placi! E nepoliticos sa fii acolo, la aceeasi masa cu el, si sa te gandesti la postarile de pe Facebook. Nu il insulta si nu accepta nici tu asa ceva!

Romantismul, incotro?

Mai exista romantism. Nu asa cum il vezi in filme, dar exista. Daca a disparut, sa stii ca romantismul nu a plecat de unul singur. Nu are vointa proprie. Oamenii l-au alungat. Si tot oamenii il pot readuce in vietile lor. E o alegere. Ai grija ce alegi! Nu alege comoditatea. Nu te gandi ca nu ai de ce sa mai faci gesturi romantice daca el nu prea le face. O sa fie influentat de tine. Esti romantica? Si el va incepe sa faca gesturi mici de tandrete. Nu esti? Nu te astepta ca el sa le faca. Decat daca esti o mare, mare norocoasa.

Candva obligatoriu la o intalnire in doi, romantismul e rar in ziua de azi. Nu ar strica sa te gandesti putin la asta si sa ii arati ca poti fi tandra si romantica.

Acum ca stii cum sa te comporti la o intalnire in doi, Afla cand ai unda verde la intalniri romantice!

FOTO: Gulliver