Intalnire sau o simpla iesire in oras

Ai cunoscut un barbat si urmeaza sa te intalnesti cu el? Pare un vis devenit realitate, dar exista riscul sa nu fie vorba despre o intalnire amoroasa! Daca iti doresti sa iti dai seama daca este vorba despre o adevarata intalnire sau o simpla iesire in oras, cei de la lovepanky.com te ajuta sa faci diferenta. 

Sa spunem ca te afli deja la intalnire si totul iti lasa impresia ca barbatul din fata ta este interesat de tine. Rezervarea a fost facuta doar pentru doua persoane, discutiile sunt captivante, iar el este foarte curios si lasa impresia ca vrea sa te cunoasca mai bine. Dar ce anume defineste cu adevarat o intalnire? Conteaza daca cel pe care l-ai cunoscut a facut rezervari la un restaurant foarte romantic, daca s-a oferit sa te ia de acasa sau daca ti-a oferit flori? Toate aceste lucruri pot insemna ca isi doreste o relatie cu tine? Sau nu e cazul sa iei politetea drept amor?

Intalnire sau o simpla iesire in oras? Invata sa faci diferenta!

In fond, sa iesi la intalnire cu cineva nu mai este ceva foarte usor. Foarte multe semne pot fi inselatoare si este necesar sa fii atenta la multe detalii ca sa iti dai seama daca barbatul pe care l-ai cunoscut isi doreste o relatie cu tine sau doar vrea o conversatie relaxata, cu o amica.

Intalnire sau o simpla iesire in oras. Care e diferenta?

Cand un barbat iti adreseaza intrebarea: “iti doresti sa iesi la o intalnire cu mine?”, poti fi foarte sigura ca este vorba despre o intalnire in adevaratul sens al cuvantului. Insa daca te invita la piscina, la film, la bowling sau la dans iti transmite acelasi mesaj?

In mod normal, toate aceste exemple ar trebui sa fie destul de clare, dar se intampla ca barbatii sa nu isi dea seama cat de gresit pot fi interpretate intentiile lor. Sa iti petreci timpul cu cineva nu inseamna neaparat ca te afli la o intalnire, iar foarte multi dintre ei nu au clar in cap cu ce intentii se vad cu o femeie. Nu au intotdeauna un plan prestabilit si de foarte multe ori lucrurile se schimba pe parcurs!

Daca nu este o intalnire, atunci ce este?

Se poate vorbi despre termenul de “non-intalnire”? Sa iti petreci timpul cu cineva poate fi cea mai comuna expresie pentru orice fel de intalnire. Sa iesi in oras este foarte simplu, ai nevoie de o locatie frumoasa si de o persoana alaturi de care sa iti faca placere sa iti petreci timpul. Problema este ca poti face aceleasi lucruri indiferent daca este vorba despre o sentimentala intalnire sau o simpla iesire in oras.

In ziua de azi, intalnirile nu se mai rezuma doar la cina, desert si film. Oamenii au gusturi diferite si posibilitatile sunt numeroase. Se poate considera intalnire si o simpla vizita la muzeu sau un curs de arte plastice.

Cum iti dai seama daca este vorba despre o intalnire sau o simpla iesire in oras

1. O intalnire amoroasa se rezuma doar la doua persoane

Daca ai acceptat invitatia unui barbat in oras, dar ajungi la intalnire si descoperi ca te vei “bucura” si de compania altor persoane, atunci ia-ti gandul de la faptul ca acea iesire poate fi o intalnire in adevaratul sens al cuvantului. Este doar o simpla iesire in oras.

2. Trebuie sa stii ce intentii are

Daca ti-a cerut sa te vezi cu el doar pentru a clarifica anumite lucruri de la job sau pentru a-l ajuta sa rezolve unele probleme, atunci nu poate fi vorba despre o intalnire de dragoste. In plus, un alt semn ar fi daca el nu este interesat de tine personal, ci de functia sau abilitatile profesionale.

3. S-a intamplat pur si simplu sa iesiti in oras

Intalnirile neplanificate sunt destul de greu de descifrat. Poate fi vorba despre o simpla iesire in oras, iar acest lucru sa se intample nu doar pentru ca asa v-ati nimerit in acelasi loc, sau poate fi vorba despre o intalnire in adevaratul sens al cuvantului.

4. Vizionarea unui film acasa

Te-a invitat la el acasa si ti-a propus sa va uitati impreuna la un film? Poate fi o intalnire sau poate fi vorba doar despre cateva ore pe care le petreceti in calitate de amici sau prieteni. Depinde cum se comporta!

5. Este important ce se intampla in continuare

Sa spunem ca ai acceptat sa te vezi cu un barbat, ati iesit la intalnire, dar nu ati planificat nimic special. Important este cum se desfasoara totul. Mai exact, se poate spune ca intalnirea este “la noroc” si, in acest moment, va puteti da seama daca aveti sa nu anumite lucruri in comun.

6. A facut un efort sa arate bine

Cine a spus ca doar femeile se aranjeaza pentru o intalnire? Daca barbatul cu care ai acceptat sa iesi la intalnire a facut un efort sa arate bine, atunci poate fi vorba despre ceva mai mult decat o simpla iesire in oras.

7. A ales un loc deosebit

Cel cu care ai acceptat sa iesi la intalnire a ales un restaurant romantic? Inseamna ca poate fi vorba despre mai mult decat o simpla iesire in oras. Poate fi un semn ca barbatul din fata ta a facut tot posibilul ca sa te impresioneze.

8. Iti spune clar ce isi doreste de la tine

Daca barbatul cu care ai acceptat sa iei la intalnire te place cu adevarat, atunci poti fi sigura ca iti va spune acest lucru! Barbatii sunt foarte directi si nu obisnuiesc sa isi piarda timpul cu intalniri care nu duc nicaieri.

Iata si cum sa te descurci la prima intalnire cu un tip de pe Tinder!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastrae de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver