Daca iti cauti alesul, e posibil sa fie in apropiere

Poate suna ciudat, dar daca iti cauti alesul, s-ar putea sa cauti prea departe de tine. Afla de ce este posibil ca iubitul potrivit sa fie chiar sub nasul tau.

Cateodata avem tendinta sa nu vedem padurea de copaci. Intr-o zi ai putea sa treci pe langa iubirea adevarata, fara sa-ti dai seama. Petrecem atat de mult timp uitandu-ne la ecranele telefoanelor si nu ne mai uitam in jur cu atentie. Si intr-un fel, ne izolam si ajungem sa nu mai observam ceva bun care ne asteapta. Self iti explica cum sa faci sa-ti cauti alesul, dar sa-l si gasesti!

4 motive pentru care iubitul potrivit e in apropiere

1. „Jocul” tine de cifre. Stii foarte bine cat de greu este sa gasesti un barbat ok in zilele noastre. Daca iesi in oras cu, sa zicem, 20 de barbati, intr-o viata, tot sunt mult mai putini decat cei pe langa care treci in fiecare zi. Daca iti cauti alesul, este important sa tii tot timpul ochii deschisi. E intr-un fel ca la loterie. Ai sanse mai mari sa castigi daca cumperi 20.000 de bilete, fata de 20.

2. Avem tendinta  sa ne indragostim de oameni pe care ii vedem in fiecare zi. In termeni simpli, cu cat esti vazuta mai des de cineva, cu atat mai placuta pari in ochii acelei persoane. Acesta e motivul pentru care apar idilele la birou, in ciuda potentialelor consecinte dezastruoase. Te vezi foarte des cu acelasi barbat simpatic in metrou? Schimbati priviri pe furis? E foarte posibil ca si el sa te placa. Da-i o sansa!

3. Oamenii au mai multe sanse sa inceapa o relatie cu cineva care sta in apropiere. Un studiu MIT, despre principiul proximitatii, arata ca te poti indragosti mai usor si mai intens de cineva care sta aproape de tine. Iar oamenii care au acelasi drum ca tine, locuiesc langa tine si lucreaza langa tine sunt cei de care e cel mai probabil sa te apropii si sufleteste!

4. Ne indragostim de oameni asemanatori. Cine a spus ca opusele se atrag nu prea avea dreptate. Cu cat o persoana seamana cu noi, cu atat o gasim mai atragatoare. Si ai tendinta sa ai mai multe lucruri in comun cu cineva care lucreaza in apropiere, locuieste in apropiere si vede acelasi lucruri ca tine in fiecare zi.

Daca ai intrat cu el in vorba, cum iti dai seama ca este alesul? Iata 19 semne!

Foto: Stocksnap