Iubiri interzise. Confesiuni despre relatiile cu persoane casatorite

Cand vine vorba de iubiri interzise, nimeni nu poate dicta sufletului, asa ca se poate intampla ca cineva sa se indragosteasca de o persoana casatorita. Nu este deloc placut sa ai sentimente pentru o persoana pe care stii ca nu o poti avea in viata ta, dar, cu toate acestea, nu poti controla ceea ce simti, scrie elitedaily.com. 

Sa fii indragostita de un barbat care are o relatie nu este ceva grav, insa ce faci in momentul in care te indragostesti de un barbat insurat? Relatia ta cu el ii poate distruge casnicia.

Sa vorbesti cu cineva despre iubiri interzise nu este usor. E greu de inteles daca nu ai trecut prin asta, dar se intampla sa pierzi controlul asupra sentimentelor tale si sa iti doresti sa faci parte din viata acelui barbat.

In plus, se presupune ca o casnicie inseamna mult mai mult decat dragostea care exista intre doua persoane, asa ca ai putea sa te intrebi daca acel barbat ar fi dispus sa isi paraseasca sotia pentru tine. Si, daca o va face, ce urmeaza? In fond, nu iti va fi deloc usor sa traiesti alaturi de un barbat care a fost dispus sa renunte la o casnicie.

Confesiuni despre iubiri interzise

Uneori, situatia este mult mai complicata atunci cand barbatul de care te-ai indragostit are si copii sau daca relatia lui este solida. In orice caz, este cert ca nu poti controla mereu ceea ce simti, asa ca aceste confesiuni despre iubiri interzise te-ar putea ajuta sa intelegi ca nu esti singura persoana care ar putea sa treaca printr-o astfel de experienta.

Nu numai noi, femeile, ne putem indragosti de un barbat insurat. Si barbatii se pot indragosti de o femeie maritata, iar situatia este la fel de dureroasa. Este vorba tot despre imposibilitatea de a fi cu persoana pe care o iubesti. .

Iata, asadar, opt confesiuni ale unor persoane care au trecut prin aceasta experienta:

“Sunt indragostit de o femeie maritata. Este gresit, dar nu este ceva ce pot controla.”

“Sunt indragostita de un barbat insurat. Mi-a promis ca va divorta, dar simt ca minte si ma intreb de ce continui sa raman captiva in relatia cu el.”

“M-am indragostit de un barbat insurat care are trei copii. Ma incearca un sentiment de vina care nu poate fi descris.”

“M-am indragostit de o femeie maritata. De parca nu aveam nevoie de mai multe sentimente confuze sau de mai multa suferinta in viata mea.”

“M-am indragostit de un barbat insurat. Stiu ca ar trebui sa ma simt vinovata. Dar nu ma simt.”

“M-am indragostit de o persoana casatorita. Stiu ca nu ar trebui sa actionez. Dar nu ma pot abtine. Vreau sa actionez!”

“M-am indragostit de un barbat insurat, dar am decis sa rup legatura cu el. Imi este foarte dor de el si simt o durere in tot corpul. Ma doare pana si sufletul. Dar stiu ca am luat decizia corecta.”

“M-am indragostit de un barbat insurat. Am trait o poveste frumoasa, dar imi este teama ca nu voi putea trece, desi el si-a continuat linistit viata.”

Daca ti-a placut articolul cu aceste confesiuni despre iubiri interzise, iata si cum articol despre cum sa identifici barbatii indisponibili emotional. Fa-le testul!

Foto: Guliver