iubitul ideal zodie cuplu

Fiecare femeie isi doreste sa aiba iubitul ideal, dar acest lucru nu este deloc usor. Se spune ca fiecare atrage mai mult sau mai putin, in functie de personalitate sau comportament, dar norocul mai tine si de astre! Iti vine sa crezi sau nu, zodia in care te-ai nascut iti dicteaza modul in care iti alegi partenerul de viata.

Poate ca visezi la iubitul ideal, dar acesta nu este cel pe care il vezi in reviste sau la televizor. De multe ori, vei fi surprinsa sa descoperi ca esti atrasa mai mult de barbatii “de casa”. Trebuie sa existe o conexiune puternica intre tine si partenerul de viata, iar aceasta te face sa iesi din tipare.

Potrivit yourtango.com, astrele iti dicteaza viata personala!

Iubitul ideal – cum il alegi

Berbec

Femeile nascute in zodia Berbec au nevoie de barbati puternici in viata lor, iar din acest motiv vor intoarce capul dupa cei care sunt independenti din punct de vedere financiar. Vor sa aiba o viata usoara si au nevoie de foarte multa atentie si stabilitate.

Taur

Femeile nascute in zodia Taur prefera barbatii seducatori, atractivi, care stiu cum sa le manipuleze si care le trezesc toate simturile. Nu se lasa pacalite foarte usor, dar femeile Taur sunt foarte pasionale si nu renunta la ceea ce iubesc cel mai mult.

Gemeni

Femeile nascute in zodia Gemeni sunt independente si libertine si au nevoie de cineva la fel de deschis ca ele. Le plac barbatii independenti, dar care sunt dispusi sa le acorde atentie sau sa le asculte ori de cate ori au ceva de zis.

Rac

Pentru femeile Rac, iubitul ideal este acel barbat care le ofera dragoste si afectiune. Lor le plac barbatii sinceri, puternici si care stiu sa fie capul familiei. Au nevoie de cineva care sa le inteleaga si care sa le aprecieze la adevarata lor valoare.

Leu

Femeile nascute in zodia Leu au nevoie de foarte multa atentie si din acest motiv vor intoarce capul doar dupa acei barbati care le fac foarte multe complimente si care le rasfata. Le plac barbatii independenti si puternici si au nevoie de siguranta intr-o relatie.

Fecioara

Femeile nascute in zodia Fecioara sunt atrase de barbatii inteligenti, care ies din tipare. Pun accent si pe aspectul fizic, dar au nevoie de cineva care sa le ofere siguranta zilei de maine. Le plac conversatiile intelectuale si sunt atrase de subiecte iesite din comun.

Balanta

Femeile nascute in zodia Balanta sunt foarte deschise si ospitaliere, dar pot fi si foarte superficiale in acelasi timp. Din acest motiv, Balantelor le plac barbatii care le trateaza foarte bine, care le cumpara cadouri si care le fac foarte multe complimente.

Scorpion

Cand vine vorba despre dragoste, femeilor nascute in zodia Scorpion nu le arde de joaca. Le plac barbatii care nu le trateaza superficial, care le ofera stabilitate financiara si care sunt foarte prezentabili in societate. In plus, pun foarte mult accent si pe vocabularul barbatilor.

Sagetator

Femeile nascute in zodia Sagetator au nevoie de independenta financiara si din acest motiv vor intoarce capul dupa barbatii care le pot oferi acest lucru. Au nevoie de foarte multe dovezi de iubire si nu vor accepta sa fie inselate.

Capricorn

Femeile nascute in zodia Capricorn sunt obsedate de succesul profesional si au nevoie de barbati care le pot asigura viitorul. Pun foarte mult pret pe eticheta si sunt atrase de ideea de a avea foarte multi bani. Nu se vor uita dupa barbatii care nu pot fi independenti.

Varsator

Femeilor nascute in zodia Varsator le place spontaneitatea, iar din acest motiv vor intoarce capul dupa barbatii libertini, care se exprima foarte usor in public si care sunt foarte veseli. Le plac barbatii pasionati de aventuri si calatorii.

Pesti

Iubitul ideal pentru femeile nascute in zodia Pesti este acel barbat care debordeaza de romantism. Ele sunt dependente de dragoste si de afectiune si din acest motiv vor intoarce capul doar dupa acei barbati care le pot oferi siguranta sentimentala.

Vrei sa afli cu ce ii atragi pe barbati? Iata ce spune zodia despre tine!

Foto: Guliver