Iubitul nu te respecta? Poate ca nu se iubeste pe el!

Un barbat care nu te respecta e un barbat nesigur pe el. Reactiile lui nepotrivite nu au legatura cu tine, ci cu faptul ca nu se respecta pe sine. Daca ar avea incredere in el, nu ar sta langa o femeie pe care nu o place!

Daca iubitul nu te respecta, incearca sa nu o iei prea personal. Daca poti. Acesta este sfatul lui Emily Blackwood, editor la Yourtango.com, care crede ca un barbat poate sa se comporte nepotrivit cu o femeie doar daca el nu se iubeste pe sine.

E-adevarat ca, uneori, nu e vorba despre tine. Ca in comportamentul lui se poate oglindi felul in care se vede pe el insusi. Un barbat care face o femeie sa se simta speciala si apoi, brusc, se comporta complet nepotrivit, nu face acest lucru pentru ca nu o mai place. O face pentru ca nu se place pe el.

Ce se intampla cand un barbat nu te respecta?

Daca un barbat care are incredere in el ajunge la concluzia ca nu il mai interesezi, iti va spune acest lucru intr-un mod respectuos. Respingerea e mereu dureroasa, dar nu te poti supara pe el daca o face intr-un mod sincer si respectuos.

Dar, daca cel cu care te vezi e un barbat nesigur, ei bine, acesta va vrea totul de la tine inca de la primele intalniri. Vorbeste despre calatorii pe care sa le faceti impreuna sau vrea sa iti cunoasca parintii, desi va cunoasteti doar de cateva zile. Apoi, cateva zile mai tarziu, cand entuziasmul dispare, nu mai da niciun semn. Sau – mai rau! – iti spune ca e atras de vreo prietena de-a ta si ca nu vrea sa te mai vada. Sau ca nu esti destul de buna sa fii iubita lui. Sau orice altceva ce te jigneste.

Emily Blackwood e de parere ca un astfel de barbat nu crede nimic din ce spune, ci ca iti spune tie ceea ce ar trebui sa-si spuna lui insusi. De ce? Pentru ca un barbat care nu te respecta si te raneste intentionat o face doar pentru ca se simte nesigur. Nu te place destul pentru ca nu se place pe sine.

Ce poti face? Doar sa fii atenta cu cine intri intr-o relatie. Fereste-te de cei care nu sunt dispusi sa te cunoasca inainte de a-si face planuri cu tine. Si, daca deja ai intrat intr-o astfel de relatie, nu crede nimic din cuvintele pe care le spune doar ca sa te raneasca. Increderea ta in tine nu trebuie sa fie zguduita de cineva care nu reuseste sa se gaseasca.

FOTO: Guliver

Citeste si: De ce se intalnesc femeile cu barbati care nu le merita?