De ce nu vrea sa-i cunoasca pe prietenii tai

Intr-o relatie exista mai multe grade de tradare si lipsa de respect. Unii barbati pot sa insele, altii sa te critice constant si sa nu-ti respecte independenta. Un caz aparte este barbatul care nu face niciun fel de efort pentru a se intelege cu prietenii tai. Elitedaily.com iti explica de ce. Astfel, daca vrei, poti incerca sa rezolvi situatia.

7 motive pentru care nu-ti respecta prietenii

1. Nu e implicat pe termen lung. Daca se asteapta la o despartire, atunci e posibil sa nu vrea sa se ataseze de prietenii tai, pentru ca apoi sa nu ii fie dor de ei.

2. E nesigur pe el. Cand iubitul iti cunoaste prietenii in grup, poate fi o experienta stresanta. Daca e nesigur pe el, e posibil sa-i fie teama de judecata apropiatilor tai. Si intimidat. Daca acesta este cazul, incearca sa-l incurajezi sau prezinta-l pe rand prietenilor, ca sa aiba timp sa se adapteze.

3. Se simte rusinat de ceva. Chiar daca iubirea ta e oarba, e posibil ca el sa se teama ca prietenii tai vor observa ceva la el. Ceva ce el ar prefera sa ascunda.

4. Vrea sa-si pastreze perspectiva asupra ta. Ii e teama ca te va vedea intr-o lumina noua si isi va schimba imaginea pe care o are despre tine. Daca nu e deschis sa afle o noua fateta a ta, atunci te vede doar la modul superficial.

5. E antisocial. Pur si simplu nu-i place sa iasa si sa stea de vorba cu oameni. S-ar putea sa astepte ca tu sa faci la fel! Nu-l lasa sa te traga in jos, iti poti adapta putin viata la stilul lui, dar e important ca tu sa ramai tu!

6. E un las. Daca nu are curaj sa se vada cu prietenii tai, atunci cum ati putea depasi urmatoarele milioane de obstacole care apar in orice relatie?

7. Incearca sa te controleze. Daca refuza sa faca eforturi cu prietenii tai, poate iti cere subtil sa alegi intre el si ei. Nu te lasa absorbita complet in lumea lui si nu-l lasa sa fie atat de posesiv.

Daca lucrurile au mers bine la inceput si acum se indeparteaza de tine, iata 10 semne ca o face fara sa stie