Cum sa protejezi relatia daca iubitul se indeparteaza

Este mai rece in ultima vreme? Are probleme si nu vrea sa comunice cu tine? Aceste lucruri nu inseamna neaparat finalul relatiei. Daca vrei sa afli ce sa faci cand iubitul se indeparteaza de tine, iti spunem chiar acum.

Cateodata avem tendinta sa gonim nebuneste prin viata, astfel incat nici nu mai observam ce se intampla in jurul nostru. Sau nu mai acordam destula atentie celor din jur. S-ar putea sa-ti dai seama la un moment dat ca iubitul se indeparteaza de tine. Si e posibil sa nu fie vina niciunuia dintre voi. Programele ocupate, lipsa de sincronizare si atentie sunt omniprezente in zilele noastre.

Dar distanta dintre tine si iubitul tau, asa cum a crescut, poate fi si diminuata. Chiar de tine. Mindbodygreen.com are cateva sfaturi in aceasta directie.

5 lucruri de stiut cand simti ca iubitul se indeparteaza

1. S-ar putea sa fie o etapa. Rabdare, rabdare, rabdare! Nu veti fi mereu atat de ocupati si poate in curand lucrurile se vor limpezi. Important este sa vorbiti despre asta si sa vedeti daca simtiti la fel distanta.

2. Iubirea pe termen lung e incomparabila. In orice relatie exista suisuri si coborasuri, dar ce aveti voi merita protejat. Daca ai siguranta in relatie, este mare lucru. Daca stii ca nu te va parasi atunci cand exista probleme sau poate faci o greseala, atunci merita sa lupti pentru relatia asta.

3. O relatie poate muri si fara certuri. Chiar daca nu exista minciuni, aventuri extraconjugale si diferente majore in viziunea asupra vietii, o relatie tot poate muri. Dar moare incet, subtil si in tacere. Daca nu vorbiti despre distanta, ea va va roade in continuare. Amandoi puteti alege sa ramaneti indragostiti. In fiecare zi!

4. Exista semne de avertizare. Trebuie doar sa le observi si sa le identifici. Este vorba despre lipsa afectiunii, umorului, curiozitatii, entuziasmului si empatiei in momentele zilnice petrecute de voi doi impreuna. De exemplu, partenerul te intreaba ceva cand esti ocupata. Ii spui ca nu poti vorbi si apoi va continuati ziua. Nimeni nu se supara, dar discutia care a ramas incheiata sau nu s-a petrecut lasa o urma in partenerul tau. Astfel, s-ar putea sa te intrebe din ce in ce mai rar sau deloc.

5. Solutia dureaza cateva secunde zilnic. Pentru a ramane apropiati emotional, trebuie sa oferi putina afectiune. Si vei primi si tu din partea lui. Raspunde cu caldura atunci cand te intreaba ceva sau te roaga ceva.

Un punct de plecare minunat este sarutul de ramas bun atunci cand unul dintre voi pleaca la serviciu. In loc de un sarut simplu pe buze, prelungeste-l putin, transforma-l in cateva secunde pline de tandrete. Asa va incepeti ziua intr-un fel minunat si va veti simti si apropiati unul de celalalt. Sau cand ajunge acasa, ii poti spune ca te bucuri sa-l vezi. Orice mic gest conteaza!

Relatia trebuie hranita in fiecare zi, asa cum trebuie sa bei apa inainte sa ti se faca sete. Asa ca nu astepta ca distanta sa apara. Iubiti-va in fiecare zi!

Afla si cateva lectii esentiale desprinse dupa 15 ani de relatii.

Foto: Stocksnap.io