La ce se gandeste o mireasa cand merge spre altar

Ziua in care te casatoresti trebuie sa fie cea mai frumoasa din viata ta, este un moment unic, toate privirile sunt indreptate spre tine, stralucesti si radiezi de fericire si ai toate motivele sa te bucuri din plin de fiecare moment. Totul este planificat pana la cel mai mic detaliu in ziua nuntii, dar te-ai intrebat vreodata la ce se gandeste o mireasa cand merge spre altar?

La ce se gandeste o mireasa cand merge spre altar? Poate ca este ultimul lucru care te preocupa, dar confesiunile unor femei care au trecut prin aceasta experienta te vor uimi, scrie elitedaily.com.

De obicei, cand merge spre altar, o mireasa isi face foarte multe griji, se gandeste ca exista riscul sa se impiedice, sa nu iasa bine in fotografii, sa nu zambeasca suficient sau sa se confrunte cu alte situatii care ii pot strica ziua.

La ce se gandeste o mireasa cand merge spre altar

1. “Simt ca si cum intregul moment este in ceata pentru mine. Nu imi amintesc foarte multe lucruri, dar stiu ca priveam in jur si ma intrebam ce se intampla. Am avut un moment de incertitudine, dar acest lucru nu s-a intamplat din cauza ca nu il iubeam pe barbatul din fata mea. Nu mi-am dorit o nunta ca in povesti, dar s-a intamplat, iar acest lucru m-a uimit.” – Tami W., 28.

2. “Nu stiu cum trebuie sa se simta o mireasa cand merge spre altar, dar imi amintesc ca ma intrebam daca trebuie sa ma simt ca si cum am intreaga lume la picioare. Ma intrebam daca ceea ce simt este ceea ce trebuie sa simt, dar nu eram 100% sigura.” – Deena P., 26.

3. “Sa merg spre altar m-a facut sa ma simt precum o vedeta. Toata lumea era atenta la mine, imi faceau poze si imi analiza fiecare gest. Cred ca as fi fost mai putin nervoasa daca toata lumea ar fi stat la locul sau. M-am simtit asa pana in momentul in care a inceput petrecerea.” – Erica R., 32.

4. “Chiar inainte sa inceapa nunta, am fost foarte agitata si nu am putut sa imi revin deloc. Imi aduc aminte ca mergeam spre altar si ma gandeam ca imi doresc un calmant. Ar fi fost foarte bun in acel moment.” – Wendy F., 35.

5. “Inainte de nunta, am stat sase ore sa fac poze cu mine, cu machiajul si cu rochia. Cand mergeam spre altar, ma gandeam doar la cum voi arata in pozele celor care sunt prezenti la eveniment si sunt cu ochii pe mine.” – Ruby D., 29.

6. “Am fost foarte emotionata cand mergeam spre altar. M-am gandit ca fac o mare greseala si ca nu voi fi fericita. Ma gandeam deja la divort, desi nu eram inca maritata. A fost foarte ciudat.” – Jessica V., 27.

Citeste si: Prea tanara pentru casatorie? Cum sa faci fata prejudecatilor!

Foto: Guliver