5 lucruri pentru care nu ar trebui sa te simti vinovata la prima intalnire

Intalnirile in ziua de azi nu mai sunt ca pe vremuri, barbatii au din ce in ce mai multe pretentii, iar femeile sunt si ele mai greu de multumit. Cu toate ca tot mai multe persoane au asteptari exagerate, adevarul este undeva la mijloc, insa sunt cateva lucruri care se pot potrivi sau nu la prima intalnire, scrie elitedaily.com. 

Crezi in dragoste adevarata la prima intalnire? Foarte multe femei singure spera ca vor recunoaste barbatul potrivit pentru ele inca de la prima intalnire, ele cred ca ceea ce simt in acel moment le poate ajuta sa isi dea seama daca au facut o alegere buna sau nu si daca este cazul sa se gandeasca la un viitor cu acel barbat.

Mai mult decat atat, sunt femei care vor sa aiba o conexiune puternica cu partenerul de intalnire inca din primul moment, insa acest lucru este mai putin posibil. Dragostea nu este precum in filme, iar o relatie serioasa nu ia nastere de la o simpla atractie sexuala. Nu este cazul sa iti pierzi speranta, insa nici nu este recomandat sa te pacalesti singura.

Relatiile sunt destul de complicate, asa ca este nevoie de timp ca sa iti dai seama daca ai intalnit barbatul potrivit pentru tine. Poate ca ai asteptari prea mari atunci cand esti la prima intalnire, insa sunt cateva lucruri pentru care nu ar trebui sa te simti vinovata, indiferent de situatie.

5 lucruri pentru care nu ar trebui sa te simti vinovata la prima intalnire

1. Conexiunea dintre tine si partenerul de intalnire nu poate fi dictata

Este adevarat, sunt persoane intre care exista o conexiune puternica din primul moment in care se intalnesc si sunt persoane care nu reusesc deloc sa aiba o conexiune. Este ceva ce nu poti controla sau dicta, asa ca nu trebuie sa te simti vinovata daca la prima intalnire lucrurile nu decurg asa cum ti-ai dorit sau daca nu exista “artificii” intre voi. Nu te multumi cu putin si nu incerca sa te pacalesti singura.

2. Asteptarile nu te vor ajuta sa gasesti barbatul potrivit la prima intalnire

Iti doresti sa intalnesti un barbat care sa aiba aceleasi hobby-uri ca si tine, care sa iubeasca animalele sau care sa aiba o viata activa? Este bine sa ai asteptari, insa toate aceste lucruri nu te vor ajuta sa gasesti barbatul potrivit pentru tine la prima intalnire. Poti sa cauti diferite calitati la un barbat, insa incearca sa nu iti setezi asteptari care sunt mult prea mari.

3. Entuziasmul nu este ceva ce poate fi controlat

Entuziasmul nu este ceva ce poti controla, insa nu trebuie sa te simti vinovata daca nu te incanta sa iesi la intalnire cu un barbat sau daca simti ca discutiile pe care le aveti nu duc nicaieri. Totodata, nu trebuie sa te simti vinovata daca nu iti doresti sa-i raspunzi la mesaje sau sa dai curs invitatiei lui in oras. Entuziasmul nu e ceva ce poti controla.

4. Nu toti barbatii isi doresc o relatie serioasa

Relatiile serioase par sa fie din ce in ce mai rare in ziua de azi, insa nu trebuie sa iti pierzi speranta. Chiar daca nu toti barbatii au ganduri serioase, este important sa stii ceea ce vrei in viata si sa lupti pentru ceea ce iti place. Daca nu te simti pregatita sa ai o aventura sau crezi ca o intalnire nu duce nicaieri, nu ezita sa refuzi acel barbat si sa continui cautarile. Vei gasi barbatul potrivit pentru tine.

5. Este important sa fii tu insati in orice moment

Chiar daca simti ca ai intalnit barbatul potrivit pentru tine sau ai impresia ca lucrurile merg bine la prima intalnire, este foarte important sa fii tu insati in orice moment. Daca te simti fortata sa spui unele minciuni despre tine, sa ascunzi unele activitati pe care le desfasori sau sa adopti un comportament care nu te caracterizeaza, toate aceste lucruri inseamna ca vei ajunge sa faci ceva impotriva vointei tale. Asadar, ai nevoie sa intalnesti un barbat in compania caruia poti sa te simti in largul tau.

Daca ti-a placut articolul cu 5 lucruri pentru care nu ar trebui sa te simti vinovata la prima intalnire, iata si un articol cu sfaturi pentru o prima intalnire reusita!

Foto: Guliver