legile atractiei cuplu

Legile atractiei sunt intr-o perpetua schimbare, iar femeile frumoase si atat nu mai sunt iubitele ideale pentru barbatii contemporani. Un sondaj de pe Match.com vine cu niste rezultate cel putin interesante!

Se pare ca George Clooney si Joseph Gordon Levitt nu sunt singurii tipi din lume atrasi de femei frumoase si… de succes. In ultimii ani, legile atractiei s-au modificat. Un studiu recent sustine ca epoca femeilor-bibelou a apus! Acum sunt preferate femeile de cariera.

Conform unui sondaj prezentat in urma cu cateva zile pe www.singlesinamerica.com si realizat de site-ul de dating match.com, 87% dintre barbati sustin ca s-ar intalni cu femei mai educate si mai culte decat ei. Nu putem decat sa ne bucuram ca disputele generate de ego incep incet-incet sa dispara.

Legile atractiei: succesul profesional nu mai inhiba, ci cucereste

Acelasi procent de barbati sustine si ca n-ar avea nicio problema sa aiba o iubita care castiga mai bine decat ei. Cam jumatate din cei chestionati (mai precis 44% dintre ei) sustin ca isi doresc alaturi o femeie de succes, interesata de propria cariera. In timp ce 86% spun ca persoana ideala trebuie sa fie sigura pe ea si relaxata.

Match.com a descoperit niste statistici interesante

Crezi ca ai dat peste un posibil George Clooney? Nu trebuie sa-ti fie frica sa faci primul pas pentru a initia comunicarea cu el. Un procent impresionant de 90% din barbatii care au completat sondajul spune ca ar fi in regula ca femeile sa-i invite in oras. Sau macar sa le dea de inteles ca-si doresc asta de la ei.

Legile atractiei si egalitatea intre sexe

Studiul nu s-a concentrat insa doar pe dorintele barbatilor ci a analizat si preferintele femeilor la capitolul barbati. 94% dintre cele care nu au inca un partener isi doresc un iubit confortabil cu propria lui sexualitate si 89% viseaza la un barbat independent.

Ni s-a parut interesant ca 45% dintre femeile care au completat sondajul au declarat ca ar fi dispuse sa-si sustina iubitul financiar. Din cate se vede, egalitatea dintre sexe prinde, in sfarsit contur nu doar pe hartie, ci si-n relatiile propriu-zise.

Foto: Thinkstock