ce lenjerie intima le place barbatilor femeie dezbracata

Lenjeria intima e extrem de importanta in dormitor. Iti poti impresiona partenerul sau il poti alunga. Afla ce lenjerie intima le place barbatilor.

Ti-ai imaginat vreodata ca felul in care te imbraci in dormitor ar putea sa faca din viata ta sexuala un dezastru? Dimpotriva, daca alegi lenjeria intima potrivita, o sa-ti impresionezi partenerul! Iata ce lenjerie intima le place barbatilor.

Studiu: Jumatate dintre barbati judeca o femeie in functie de lenjeria pe care o poarta.

Potrivit unui studiu recent, dat publicitatii de Dailymail.co.uk, ceea ce porti in dormitor are un impact major asupra felului in care te percepe partenerul tau. Majoritatea celor chestionati – barbati si femei deopotriva – au fost de parere ca lenjeria intima influenteaza atractia pentru partener. Mai mult de jumatate dintre barbati au marturisit ca judeca o femeie daca aceasta poarta lenjerie neatragatoare.

86% dintre barbati au spus ca felul in care o femeie se imbraca in dormitor influenteaza atractia pe care ei o simt. La fel, 71% dintre femei au afirmat ca lenjeria barbatilor cu care ajung in dormitor conteaza.

Ce lenjerie intima le place barbatilor

Asadar, ce lenjerie intima le place barbatilor in dormitor? Studiul arata ca barbatilor le plac seturile de lenjerie purtate cu dresuri, dar ca dispretuiesc corsetele.

Contrar asteptarilor, doar 19% dintre barbati considera chilotii tanga atragatori si 6% se simt atrasi de tinutele tip “baby doll”. Din fericire, 43% dintre cei intervievati au spus ca le plac seturile de lenjerie intima.

52% dintre barbati considera ca lenjeria neatragatoare nu poate fi acceptata in dormitor. Dar si femeile sunt pretentioase. 59% dintre ele au spus ca nu accepta ca partenerii lor sa poarte boxeri vechi sau neatragatori.

Ce lenjerie intima le place barbatilor si te face sa te simti increzatoare

Tipul lenjeriei pe care o porti in dormitor influenteaza major ce se petrece, din punct de vedere sexual, intre doi parteneri. “Daca te simti minunat cand porti o lenjerie intima sexy, acest lucru te face mai increzatoare. Si acea incredere e foarte atragatoare”, a spus Emily Bendell, directorul unei companii de lenjerie.

De aceea, lenjeria intima trebuie sa fie frumoasa in fiecare zi. Si pe parcursul zilei, nu numai cand intri in dormitor. Alege sa te imbraci cu lenjerie intima care sa reflecte stilul si personalitatea ta si te vei simti mai sexy chiar si cand mergi pe strada, stiind ce porti pe dedesubt.

“Daca porti un set de lenjerie sexy pe sub tinuta de zi, numai tu si partenerul tau veti sti acest secret, iar acest lucru poate fi incitant”, a spus Annabelle Knight, expert sexolog.

Acum, ca stii ce lenjerie intima le place barbatilor, citeste si un Ghid de lenjerie senzuala in functie de personalitate.