Limbajul trupului in dragoste. Cum iti dai seama ca te place.

Limbajul trupului in dragoste e valabil si cand e vorba despre barbati. Afla care sunt semnele care il dau de gol ca e cu adevarat atras de tine! Primul semn: pupilele dilatate!

La fel ca femeile, barbatii nu spun intotdeauna ce simt, mai ales atunci cand sunt atrasi de o femeie. Dar limbajul trupului in dragoste functioneaza si in cazul lor si, uneori, e usor de citit. Poti afla mai multe din ceea ce face un barbat decat din ceea ce spune. Asa ca observa semnele care il dau de gol ca sa afli daca te place. Cosmopolitan.com a facut o lista cu cele mai evidente semnale care arata ca e atras de tine.

Limbajul trupului in dragoste – 10 semne

1 I se dilata pupilele

Daca nu sunteti intr-un loc foarte intunecat, dilatarea pupilelor arata ca te place. Dilatarea pupilelor are loc atunci cand creierul transmite ca esti atras de cineva.

2 Ridica sprancenele

Limbajul trupului in dragoste spune ca, daca iti place ceea ce vezi, ridici sprancenele, ca sa deschizi ochii mai bine. Daca observi ca face asta, inseamna ca e interesat de ce spui si de tine.

3 Zambeste mult

Barbatii nu zambesc atat de mult decat daca sunt fericiti. Poate ca la o intalnire obisnuita nu zambeste prea mult, dar daca se simte foarte bine cu tine, nu va mai tine cont de asta si va zambi fara sa-i mai pese ca isi arata dintii cam mult! Un semn si mai puternic de atractie este cand zambeste cu toata fata! Daca face asta, e clar ca e innebunit dupa tine!

4 Isi umezeste buzele intr-un mod elegant

Cand esti atras de cineva, gura produce mai multa saliva. Asa ca e posibil sa isi treaca usor limba peste buze sau sa isi preseze buzele.

5 Iti priveste toata fata, nu doar ochii

Daca petrece 80% din timpul cat sunteti impreuna uitandu-se cand la nasul tau, cand la ochi, cand la buze, clar te place mult!

6 Trage aer adanc in piept cand te vede

Limbajul trupului in dragoste spune ca, atunci cand un barbat trage aer in piept adanc, incearca – inconstient – sa para ca are talia mai mica, iar pieptul mai dezvoltat. Doua calitati fizice care il fac sa para mai in forma si mai atragator. Cu alte cuvinte, face asta pentru ca te place si vrea sa il placi si tu.

7 Vine spre tine cand vorbiti

Daca sunteti intr-un bar zgomotos, apropierea nu e neaparat un semn de atractie. Dar cand va puteti auzi si de la distanta mai mare, dar el prefera sa se apropie, inseamna ca e interesat de tine.

8 Pune mainile pe solduri, cu coatele in lateral

Un barbat care e atras de o femeie are tendinta de a ocupa mai mult spatiu cand se afla in prezenta ei. Astfel, incearca sa para superior altor masculi. Asa ca e posibil sa isi puna mainile pe solduri, ca sa caute atentia ta.

9 Iti atinge parul de dupa ureche sau genunchiul

Cand un barbat initiaza contactul fizic cu un motiv oarecare, e un test ca sa vada cum raspunzi la atingerile lui. Atingerea iti testeaza limitele si poate insemna ca e interesat doar de sex. Daca te place cu adevarat, o sa se retraga usor, in timp ce iti zambeste, ceea ce inseamna ca are nevoie de timp ca sa se apropie de tine.

10 Sta asezat cu picioarele departate

Cand sta asezat tinandu-si picioarele departate, isi expune zonele masculine, care sunt foarte sensibile. E o pozitie vulnerabila, care arata ca e atras de tine sexual, dar si emotional. Daca sta cu un picior peste celalalt inseamna ca nu e interesat.

FOTO: Guliver

Citeste si: Limbajul trupului: gesturi ce spun despre tine mai mult decat vrei.