Cum se leaga limbajul trupului si flirtul?

Atunci cand ne place de cineva, cateodata nu ne putem controla emotiile si asta se vede in gesturile noastre. Trebuie doar sa inveti cum te da de gol limbajul trupului si flirtul va fi astfel mai de impact!

Suntem fiinte complicate, asa ca, din cand in cand conversatiile pe care le avem cu persoane de care ne place pot fi confuze. Implicarea noastra emotionala in situatiile in care ne aflam ne face sa nu citim bine semnele si sa nu ne dam seama cum ne comportam de fapt. Bustle.com iti indica la ce semne trebuie sa fii atenta pentru ca totul sa fie bine in ceea ce priveste limbajul trupului si flirtul.

Aparent, toti suferim de „iluzia transparentei”, adica avem impresia ca ce avem nevoie, ce ne dorim este complet inteles de ceilalti. Cu toate acestea, nu ne comunicam intentiile reale pe cat de mult credem. Limbajul trupului si flirtul nu sunt insa atat de complicate, daca stii la ce sa fii atenta.

Tine minte doar ca, daca trimiti doua mesaje diferite, unul verbal si unul non-verbal, creierul persoanei cu care vorbesti il va crede automat pe cel non-verbal. Nu are de ales!

4 feluri in care limbajul trupului si flirtul sunt legate

1. Daca ochii tai se misca de la ochii lui la gura lui. Esti poate la o intalnire grozava cu un barbat care iti place mult. Atmosfera e excelenta, el rade la glumele tale. Daca privirea ta se misca de la ochii lui la gura lui, ii trimiti un mesaj foarte clar: vrei sa il saruti. Mai ales daca iti apleci capul putin intr-o parte si vocea ta devine mai soptita. Nu uita! Daca si el se holbeaza la gura ta, totul e pe calea cea buna!

2. Daca stai in picioare si ai mainile pe solduri. Ii transmiti ca ai incredere in tine, ca iti controlezi viata, fara macar sa rostesti un cuvant. Increderea in sine e sexy si cu siguranta va simti asta fata de tine.

3. Cand clipesti mult. Inseamna ca esti foarte plictisita. Daca intalnirea nu merge prea bine in momentul respectiv, incearca sa schimbi putin subiectul sau sa propui sa mergeti in alt loc. Iarasi, e valabil si pentru el, asa ca daca il vezi clipind si iti place de el, incearca aceeasi rezolvare!

4. Cand iti atingi fata, gatul sau parul. Inseamna ca te simti putin intimidata si lipsita de putere in situatia respectiva. Ca nu te simti bine in pielea ta. Poate spui lucruri foarte interesante, dar incearca sa controlezi acest tic, ca sa nu ii dai impresia ca lucrurile merg mai prost decat merg de fapt. Incearca sa iti pui mainile intr-o postura relaxata pe langa corp.

Stii cum sa te descurci la intalniri, dar limbajul trupului la job te poate ajuta sa arati ca esti puternica

Foto: iStock.