mai bine singura

De cele mai multe ori, foarte multe persoane au tendinta sa asocieze singuratatea cu lipsa prietenilor, insa acest lucru este gresit. Poti sa fii singura si daca esti implicata intr-o relatie cu persoana nepotrivita. Daca stai sa te gandesti mai bine, este mai bine singura decat cu cineva care te face sa te simti singura, scrie lifehack.org. 

Totul in ziua de azi se rezuma la relatiile intre oameni, iar din aceasta cauza, tot mai multe persoane au tendinta sa fie depresive in momentul in care nu indeplinesc anumite standarde sau nu isi gasesc locul in societate.

Mai bine singura decat cu cineva care te face sa te simti singura! Cum te-ai simti daca ai avea alaturi un barbat caruia nu-i pasa de sentimentele tale, care nu iti acorda suficienta atentie sau care, de multe ori, nu este constient ca faci parte din viata lui?

Mai bine singura? Categoric! Asta daca nu iti doresti sa fii intr-o relatie in care nu te regasesti, sa alergi constant dupa afectiune si sa te intrebi mereu ce este in neregula cu tine. Nu ai nevoie de nimeni care sa te faca sa te simti asa.

Mai bine singura decat cu cineva care te face sa te simti singura

Te intrebi de ce este mai bine singura? Pentru ca nu ai nevoie de un barbat care sa te faca sa ai o parere negativa despre tine, nu ai nevoie de un barbat care te respinge de fiecare daca cand incerci sa te deschizi in fata lui sau cand incerci sa il descoperi. Mai bine singura decat cu un barbat care nu te considera suficient de importanta incat sa faca unele sacrificii pentru relatia voastra.

Este dureros sa iesi dintr-o relatie cu un om pe care inca il iubesti

Sa iesi dintr-o relatie pe care ti-o doresti din tot sufletul poate fi destul de dureros, dar, in cele din urma, va fi necesar sa iei aceasta decizie in momentul in care realizezi ca barbatul pe care il iubesti nu are grija de tine. Pentru ca meriti ceva mai bun si nu e cazul sa te schimbi pentru cineva care e mult prea egoist ca sa accepte asa cum esti.

Esti nefericita? Acest lucru se poate observa din exterior. Poate fi foarte dureros sa renunti la cel care, in mintea ta,  reprezinta toate sperantele si idealurile tale, insa va fi necesar sa iei aceasta decizie. Nu ai nevoie de un barbat care te face sa crezi ca este mai bine singura decat intr-o relatie.

Decizia care iti va schimba viata

Prioritatea ta trebuie sa fie starea ta, asa ca este important sa te iubesti mai mult pe tine, sa inveti sa te pui pe primul loc si sa iti doresti sa fii fericita. Daca decizia de a renunta la o relatie in care nu te simti implinita te poate ajuta sa iti refaci viata, atunci nu ezita. Este esential sa renunti la toate acele lucruri care te afecteaza si care te impiedica sa evoluezi.

Incearca sa vezi dincolo de aparente si sa parasesti zona de confort, sa te eliberezi de dragostea pe care el pretinde ca ti-o poarta si sa pleci din bratele lui. Este adevarat ca unele persoane se pot schimba in timp, dar nu ai nevoie de un barbat care dupa ani buni de relatie te face sa te simti singura.

Faptul ca te bucuri de singuratate este primul pas catre fericire

Daca te vei accepta asa cum esti si iti va face placere sa petreci mai mult timp singura, vei reusi sa te simti cu implinita chiar si fara partenerul tau. Este important sa ai incredere in propriile puteri si sa arati intregii lumi ca esti o persoana puternica.

Singuratatea te va ajuta sa descoperi lucruri noi despre tine, sa te respecti mai mult si sa nu mai accepti minciunile nimanui. Singuratatea te va face mai puternica, mai increzatoare si te va ajuta sa ai mai multa speranta. De ce mai bine singura decat cu cineva care te face sa te simti singura? Pentru ca nu ai nevoie sa traiesti o viata falsa. Ai nevoie doar de tine si de oameni care te iubesc si te vor cu adevarat in viata lor!

Daca ti-a placut sa citesti acest articol, pot fi interesante si cateva lucruri surprinzatoare despre singuratate!

Foto: Guliver