Cine n-ar vrea sa fie mai sexy in fata unui tip? Sa cucereasca fara sa depuna niciun efort, sa atraga comentarii laudative fara sa poarte neaparat o rochie mulata sau o fusta mini? Sa fii sexy inseamna mai mult decat un look atractiv, iar un barbat explica de ce mai ai nevoie ca sa fii irezistibila. Iata cum sa fii sexy.

cum sa fii sexy femeie
Cine n-ar vrea sa fie mai sexy? Sa cucereasca fara sa depuna niciun efort, sa atraga laude fara sa poarte o rochie mulata? Iata cum sa fii sexy.

Cuvantul “sexy” a devenit sinonim in societatea moderna cu imaginea ingerilor Victoria’s Secret. Nu le contestam atuurile sau prezenta scenica, dar dincolo de un fizic impecabil, exista si alte aspecte care te fac extrem de sexy in ochii unui barbat. Iar James Michael Sama, public speaker si scriitor, le-a dezvaluit in cadrul unui articol de opinie publicat pe huffingtonpost.com! Iata, asadar, cum sa fii sexy:

Cum sa fii sexy – Increderea pe care o ai in tine

Degeaba esti perfecta daca n-ai incredere in tine. Dar daca esti increzatoare poti masca fara probleme micile imperfectiuni pe care le are pana la urma toata lumea. Asa ca paseste apasat cand mergi pe strada, tine capul drept, nu te feri de contactul vizual si zambeste-le oamenilor cu care te intalnesti. Increderea pe care o ai in tine inseamna mai mult decat o prezenta puternica sau atractie – este baza pentru o viata cu multe impliniri si cu succes pe toata linia. Este abilitatea de a obtine ceea ce vrei, iar asta este foarte sexy.

Cum sa fii sexy – Ambitia de care dai dovada

Ambitia iti da un scop, o directie in viata, este motorul care te aduce mai aproape de visele tale. Ambitia este sexy pentru barbati deoarece ei observa ca ai propriile tale scopuri si incep sa te priveasca ca pe o posibila partenera, ca pe o coechipiera in relatie. Si cine nu si-ar dori o persoana alaturi de care sa cucereasca lumea?

Cum sa fii sexy – Pasiunea iti confera atractivitate

Pasiunea pentru viata. Pasiunea pentru persoanele din jurul tau. Pasiune cu care te dedici unui hobby. Atunci cand vezi o femeie in elementul ei, care se simte bine facand o anumita actiune atunci automat ea devine mai sexy in ochii unui tip.

Cum sa fii sexy – Generozitatea te face si ea mai sexy

Este o calitate pe cale de disparitie in societatea moderna, iar daca esti o persoana blanda si generoasa cu cei din jurul tau, nu vei avea decat de castigat si pe plan emotional. Nu se poarta fetele sexy si rele, chiar daca in hiturile pop se spune altceva, iar un exterior frumos nu poate egala niciodata un interior la fel de frumos.

Citeste si: “Un somn linistit vine cu mai mult sex-appeal”!

Foto: iStockphotos.com