mituri despre barbati crezute de femei

Cum e de fapt un barbat? Sunt atatea mituri despre barbati care declanseaza mari probleme. Atat de multe incat barbatii se confrunta cu o lupta ascunsa: daca deciziile lor ar trebui sa fie determinate de ei sau dictate de cat de masculini vor parea in ochii celorlalti.

Ii spun sotiei mele ca ma deranjeaza ceva sau nu o las sa vada ca-mi pierd si eu controlul? Daca nu ies cu baietii in club pentru ca ea vrea altundeva imi pierd statutul? Insa noi trebuie sa fim sustinatori puternici ai schimbarii incurajand barbatii sa evolueze si sa treaca de anumite stereotipuri. Pe womansday.com am gasit cateva mituri despre barbati, in care am crezut si noi la un moment dat.

Barbatii nu sunt sensibili

Acest lucru poate veni ca o surpriza, dar barbatii sunt, probabil, mai emotionali decat femeile. Cum este posibil acest lucru? Spre deosebire de feminitate, masculinitatea nu permite eliberarea constanta a sentimentelor, astfel incat barbati par reci la exterior, dar ascund in interior o viata emotionala profunda. De asta este si greu sa convingi un barbat sa se deschida. Insa deindata ce o va face va fi muuuuult mai fericit, iar relatia voastra mai infloritoare.

Sexul este ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei

Da, sexul este important pentru barbati. Este una dintre modalitatile prin care-si aceeseaza imaginatia (uneori este singura cale prin care fac asta). Dar unul dintre cele mai mari secrete despre barbati este cat de mult tanjesc ei dupa o legatura solida cu iubita lor. Iar sexul este una dintre partile care formeaza acea legatura.

Baietii nu comunica

Barbatilor le place sa vorbeasca dar poate nu ati incercat abordarea corecta. In loc sa pornesti de la ideea preconceputa si gresita ca iubitului tau nu-i place sa discute, de ce nu pornesti o conversatie onesta. Astfel de momente intime nu-i vor deranja deloc, iar viata interna a barbatilor este extrem de interesanta si daca-l vei incuraja pe iubitul tau sa fie deschis vei afla o multime de lucruri neasteptate.

Unul dintre cele mai comune mituri despre barbati: aspectul unei femei e totul

Non, nein, nici gand. Frumusetea unei femei este intr-adevar un lucru care atrage privirile, dar de multe ori este strict o atractie de cateva secunde si atat. Cel mai mult conteaza pentru ei sa ajungi in inimile si-n mintile lor. O femeie cu o inteligenta sclipitoare, un simt ascutit al umorului si cu multa compasiune este exact ceea ce cauta.

Mituri despre barbati: ei nu asculta criticile

Este greu sa sustinem ca acesta este un mit in totalitate. Dar, motivul pentru care barbatii reactioneaza ca niste dive atunci cand sunt criticati este din cauza felului in care-i criticam. Femeile au tendinta de a vorbi in jurul problemei, dar ideal ar fi sa spunem direct ce ne deranjeaza.

Citeste si: “Ce-si doreste orice barbat intr-o relatie”!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto