noul tau iubit merita atentia ta

Este posibil sa fii fost ranita in trecut de partenerii tai, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti definitiv la dragoste. Pe huffingtonpost.com am gasit un articol tare interesant din care am aflat cum poti sa-ti dai seama daca noul tau iubit merita sa primeasca mai multa afectiune din partea ta.

Noul tau iubit este interesat de hobby-urile tale

Daca esti o fana inraita a serialului “Game of Thrones”, atunci si noul tau iubit ar trebui sa cunoasca macar in mare povestea acestuia. Nu ar fi rau daca pasiunea ta s-ar putea transforma treptat intr-o pasiune de cuplu. Un partener bun iti asculta povestile si incearca sa se implice. El ar trebui sa se bucure atunci cand esti fericita si sa incerce sa imparta cu tine orice lucru care-ti aduce bucuria. Poate nu-i poate impartasi chiar toate hobby-uri (ne gandim acum la shopping), dar asta nu inseamna ca n-ar trebui sa fie interesat de nicio pasiune.

Te face sa te simti confortabil in preajma lui

Atunci cand descoperi partenerul potrivit, el te va face sa te simti confortabil in propria piele. Un partener bun iti va recunoaste calitatile si te va respecta. Prin dragostea si respectul lui, un astfel de iubit te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta. Cum iti dai seama ca noul tau iubit este perfect pentru tine?El se concentreaza pe ce-i place la tine si nu pe aspectele personalitatii tale pe care si-ar dori sa le schimbe.

Noul tau iubit este cel mai mare fan al tau

In tribuna vietii, partenerul tau ar trebui sa fie cel mai mare suporter al tau. Iar cand demoralizata la finalul zilei, el ar trebui sa fie cel care-ti reda increderea in tine. Un bun iubit crede in tine, chiar si atunci cand tu nu o faci.

Nu se teme sa-ti ceara scuze

Cine are timp pentru un partener care nu poate admite ca greseste. Cineva care merita afectiunea ta va fi dispus sa-ti ceara scuze, atunci cand este necesar si sa-ti arate ca vrea sa faca ceva diferit data viitoare. Daca o persoana este dispusa sa spuna “Imi pare rau” si sa descrie intr-un mod semnificativ de ce are nevoie, relatia se va imbunatati. Acea persoana dovedeste astfel ca este matura emotional. Dar nu uita ca acest comportament trebuie sa fie reciproc. Daca doar unul dintre iubiti isi cere scuze, atunci relatia este probabil una dezechilibrata.

Iti face loc in viata lui

N-ar trebui sa te simti ca o intrusa in viata unui nou iubit. Orice tip cu care esti la inceput ar trebui sa te introduca in lumea lui, sa te ajute sa te simti ca acasa in locuinta lui si binevenita in cercul lui de prieteni. Partenerii care te pretuiesc isi impart timpul cu tine si-ti fac loc in viata lor.

Tot despre un nou partener este si articolul “Cum sa intri cu dreptul intr-o relatie”. Iar noi credem ca e un material tare bun pentru acelea dintre voi care se afla la inceput de drum!

Foto: iStockphoto

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!