Nu esti femeia potrivita pentru el? Cum isi dau barbatii seama de asta.

Nu esti femeia potrivita pentru el? Un barbat are criterii diferite prin care isi poate da seama ca nu esti aleasa inimii lui, dar minciuna si inselatul sunt principalele semne!

O relatie poate sa se termine sau sa continue. In primul caz, va potriviti unul cu altul, poate ti se pare ca sunteti suflete pereche si ajungeti sa traiti toata viata impreuna. Dar exista si cazul al doilea, cand relatia nu functioneaza. Cand unul dintre voi isi da seama ca celalalt nu este asa cum si-ar dori. Dar cum isi da seama un barbat ca nu esti femeia potrivita pentru el? Elitedaily.com a colectionat ce au scris niste barbati pe Reddit si a facut o lista cu 12 lucruri de pe urma carora partenerul isi poate da seama ca nu esti femeia potrivita pentru el.

12 semne ca nu esti femeia potrivita pentru el

1 Il inseli si il minti in legatura cu asta

Unul dintre barbati povesteste, pe Reddit, ca si-a dat seama ca nu are de ce sa mai continue relatia cu iubita lui atunci cand a aflat ca ea l-a inselat, insa continua sa nege acest fapt.

2 Sentimentele dintre voi devin mai mult de prietenie

Alt barbat spune ca si-a dat seama ca ea nu e aleasa lui atunci cand au inceput sa se vada, reciproc, mai mult ca prieteni decat ca iubiti. “Aveam impresia ca suntem niste prieteni care fac sex din cand in cand. Dupa ce am cunoscut-o pe logodnica mea de acum mi-am dat seama ce imi lipsea”, mai spune el, adaugand ca se va casatori intr-o luna.

3 Nu te-a vazut niciodata ca pe o prietena

Pe de alta parte, nici daca nu sunteti destul de prieteni nu esti femeia potrivita pentru el in relatie. Un alt barbat spune ca, desi se distra cu fosta lui partenera, aveau doar activitati in comun, fara ca personalitatile lor sa se potriveasca.

4 Te distrezi cu alti barbati

BlazerFS23 spune ca si-a dat seama ca e in relatia gresita cand a aflat ca iubita lui facea sex cu toti soldatii de la Marina din Okinawa si mintea in legatura cu asta.

5 El face toata treaba in relatie

“In timp ce eu i-am facut pe membrii familiei ei sa ma indrageasca, ea abia vorbea cu familia mea. Am surprins-o cu intalniri dragute care ii placeau, dar ea a facut asta pentru mine o singura data. Am facut eforturi sa petrec timp cu prietenii ei, ea abia ii baga in seama pe ai mei. Atat timp cat eu am fost cel care a facut eforturi, a fost fericita”, a scris DeafeningWhisper.

6 Nu ai ambitie deloc

Unii barbati sunt atenti la alte detalii. De exemplu, un barbat ar putea considera ca nu esti femeia potrivita pentru el daca nu ai aspiratii. “Nu era interesata de scoala sau de un job. Voia doar sa ne mutam impreuna si sa ne uitam pe Netflix. Voiam pe cineva impreuna cu care sa cresc, sa ma dezvolt”, spune un alt barbat.

7 L-ai inselat in cel mai rau mod posibil?

“Mi-a promis ca va fi cu mine mereu, apoi m-a inselat cu un barbat din oras, in timp ce parintii mei erau in plin divort”, se plange DAVasquez.

8 Esti geloasa pe viitorul vostru copil

Un alt barbat a fost dezamagit sa afle ca iubita lui e revoltata la ideea ca el ar renunta la unele hobby-uri ca sa petreaca timp cu copilul, atunci cand vor avea unul, dar ca nu ar renunta la aceleasi hobby-uri ca sa petreaca timp cu ea. Altfel spus, geloasa pe copilul nenascut si neconceput.

9 Ce poate el mai bun nu e destul de bun pentru tine

DoctorAnon spune ca partenera lui l-a inselat si apoi i-a spus ca avea nevoie de “un barbat adevarat”, desi el spune ca depunea 110% efort in relatie.

10 Ai aparut dupa o relatie in care el a suferit

“Nici nu stiu daca am crezut vreodata ca ea e potrivita pentru mine. Trecusem printr-o despartire dificila si aveam nevoie de cineva care sa imi confirme ca ma poate iubi sau macar ca ma poate aprecia”, spune JackPAnderson.

11 Esti prea atenta la nevoile cainelui

In loc sa fii atenta la nevoile lui.

12 Il minti?

Daca unui barbat ii devine clar ca il minti, e clar ca nu esti femeia potrivita pentru el, asa cum nici tie nu ti-ar placea cineva care sa te minta. Nu e vorba despre o intamplare, ci despre minciunile repetate.

FOTO: Guliver

Citeste si: Te-a parasit fara motiv? 3 cauze secrete.