relatia cu iubitul tau

Esti implicata intr-o relatie de ceva timp, dar nu esti sigura ca iubitul tau este barbatul potrivit pentru tine? Inainte sa iei o decizie care te-ar putea afecta pe viitor, pune-ti cinci intrebari referitoare la relatia cu iubitul tau! 

Indiferent de cum decurge relatia cu iubitul tau, este recomandat sa nu te grabesti sa iei o decizie, scrie elitedaily.com. Mai degraba, incearca sa analizezi punctele forte si punctele slabe ale relatiei si pune-ti cinci intrebari care te vor ajuta sa iti dai seama ce este mai bine pentru tine.

Daca nu esti sigura de relatia cu iubitul tau

1. Iubitul tau te asculta de fiecare data cand vrei sa-i comunici ceva?

Sa fii ascultata nu inseamna sa ti se ofere un raspuns la toate intrebarile, ci, pur si simplu, este suficient sa stii ca ai pe cineva alaturi care este atent la tot ceea ce-i povestesti. Iubitului tau trebuie sa-i pese de cum te simti, daca ai anumite probleme sau framantari sau ce opinii ai in privinta anumitor lucruri. Mai mult decat atat, trebuie sa fii prima persoana la care iubitul tau apeleaza pentru un sfat.

2. Iubitul tau te sustine la fiecare pas?

Se spune ca o persoana isi dovedeste loialitatea in momentul in care iti este alaturi atunci cand ai nevoie, asa ca acest lucru este foarte important si in cuplu. Iubitul tau trebuie sa aiba grija de tine atunci cand nu te simti prea bine, sa fie atent, sa iti ofere sfaturi si sa te incurajeze in luarea deciziilor. Chiar daca si el se confrunta cu unele probleme in viata de zi cu zi, este important sa-ti dovedeasca ca este alaturi de tine si ca isi face timp ori de cate ori ai nevoie de sustinerea lui. Daca iubitul tau te sustine la fiecare pas, incearca sa nu te mai gandesti la lucrurile marunte care te afecteaza si bucura-te de ceea ce ai.

3. Iubitul tau te respecta?

Respectul este foarte important intr-o relatie, iar acesta se manifesta in diferite forme. Este important modul in care iubitul tau se comporta fata de tine sau cuvintele pe care le alege atunci cand vorbiti. Totodata, el trebuie sa iti respecte familia si prietenii. Cuvintele jignitoare nu trebuie sa isi faca loc intre doua persoane care se iubesc, asa ca este important ca iubitul tau sa-ti demonstreze cat de importanta esti pentru el si cat e mult te respecta.

4. Iubitul tau te apreciaza?

Aprecierea este subiectiva. Unele persoane aleg sa se exprime deschis, in timp ce altele evita sa isi exprime sentimentele. Cu toate acestea, aprecierea poate fi aratata in diferite forme. Nu este nevoie ca iubitul tau sa-ti cumpere zilnic flori sau cadouri ca sa iti demonstreze cat de mult te iubeste sau te apreciaza, insa este suficient sa faca mici gesturi prin care sa iti demonstreze cat esti de importanta pentru el. Chiar si un simplu “multumesc”, spus la momentul potrivit, este o dovada de apreciere.

5. Iubitul tau este mereu alaturi de tine?

Poate ca se intampla sa ai zile mai putin bune, sa faci unele alegeri gresite sau sa fie necesar sa rezolvi unele probleme, insa este important ca iubitul tau sa-ti fie alaturi si sa te ajute sa treci cu bine peste orice situatie. Este important sa-ti ofere sfaturi, sa te incurajeze, sa se ofere sa rezolve unele probleme in locul tau sau sa te asigure ca isi doreste sa fii bine, sa fii fericita si implinita. Iubitul tau trebuie sa te faca sa te simti ocrotita.

Citeste totul si despre ce inseamna sa ai o relatie fara pasiune: de ce nu poate rezista pe termen lung!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver