Ce faci cand fostul revine in viata ta?

V-ati despartit, ai suferit destul, acum vrei sa mergi mai departe. Dar aveti prieteni in comun, traiti in acelasi oras si sunteti pe retele de socializare. Ce poti face atunci cand fostul revine in viata ta? Iti spunem imediat!

In sfarsit simti ca ti-ai revenit si ca esti pregatita sa te bucuri de tot ce te inconjoara, dupa o perioada de suferinta. Dar, din pacate, exista multe momente cand fostul revine in viata ta, ca din senin. Si nici unul dintre noi nu prea poate preintampina situatia. Elitedaily.com iti spune care sunt.

4 momente cand fostul revine in viata ta

1. Primul mesaj. Ai acceptat ca relatia s-a terminat. Dar brusc primesti un mesaj de la el. Si are tupeul de a-ti spune ca ii e dor de tine. Tentatia este mare sa te intorci acolo. Dar nu ai nicio garantie ca de aceasta data va fi mai bine. Incearca sa-ti aduci aminte de ce v-ati despartit. O sa te ajute!

2. Auzi piesa voastra la radio. Esti intr-un moment in care te simti excelent si plina de incredere la volan. Si brusc, in timp ce stai la semafor, auzi piesa voastra si esti coplesita de amintiri si emotii. Incearca sa iti aduci aminte de ce era piesa voastra si sa spui ca esti fericita pentru ca amintirile placute s-au petrecut, nu pentru ca relatia s-a incheiat.

3. Cand te uiti la contul lui de Facebook. Incepi sa te gandesti ca esti pregatita pentru intalniri si brusc il vezi cu o fata in poze pe Facebook. Simti ca intr-un fel a castigat despartirea. Dar nu e nevoie sa fii asa. Nu poti sa stii daca e vorba de o relatie serioasa sau nu. Si nici n-ar trebui sa-ti pese. Vietile voastre nu sunt identice si nu traiti o cursa catre „cea mai implinita viata”. Asa ca mai bine inchide Facebook-ul si rasfata-te pe tine!

4. Cand te intalnesti cu mama lui. Te imbratiseaza, iti spune ca i-a fost dor de tine si brusc ti-e dor de familia din care aproape ai facut parte. E omenesc sa-ti fie dor de ei. Dar o familie ai si tu si iti poti face oricum. Si nu stii cum e familia viitorului iubit!

Daca ai depasit fosta relatie, testeaza-te sa afli daca esti pregatita pentru una noua!

Foto: iStock