nu te-a iubit

Ai plans, ai suferit, iar lumea ti-a fost destramata intr-o clipa? Despartirile lasa rani adanci, insa, daca nu te-a iubit, trebuie sa inveti sa treci peste relatia cu el si sa-i vorbesti deschis despre ceea ce ai simtit in acele momente, scrie elitedaily.com.

Poate ca in momentul in care ai realizat ca nu te-a iubit intreaga ta atentie era indreptata catre el, poate ca te-ai gandit sa faci unele schimbari, sa devii o persoana mai buna, sa fii altfel in ochii lui si sa-l faci sa descopere cine esti cu adevarat.

Nu-ti fie teama sa-i vorbesti deschis daca nu te-a iubit

Este adevarat, pot sa treaca luni sau ani de zile pana vei reusi sa treci peste o despartire dureroasa, insa amintirile raman acolo, in sufletul tau. Ranile nu se vor vindeca intr-o clipa si te vor macina foarte multe ganduri.

Ce poti sa faci in aceasta situatie? Multumeste-i. Multumeste-i ca nu te-a iubit, ca a fost un simplu trecator in viata ta si ca te-a facut sa traiesti sentimente pe care nu le credeai posibile. Nu-ti ascunde lacrimile in fata lui, nu incerca sa fii puternica in ochii lui si nu incerca sa maschezi suferinta cu un zambet fals. Nu cauta aprobare din partea lui si nu incerca sa intelegi de ce nu a putut sa-ti ofere iubirea pe care o meriti.

Poti sa folosesti toata aceasta slabiciune in avantajul tau, pentru ca te va ajuta sa evoluezi, sa devii mai puternica si sa descoperi drumul pe care trebuie sa mergi. Iubirea de sine te va ajuta sa te vindeci, asa ca este important sa te descoperi, sa te privesti in oglinda si sa iti repeti constant ca meriti sa fii iubita. Meriti sa lasi toata suferinta in urma, sa-ti cureti sufletul si sa lasi ranile sa se vindece.

Multumeste-i…

Multumeste-i ca te-a facut sa realizezi ca esti o persoana puternica, multumeste-i ca te-a determinat sa-ti indrepti atentia asupra ta si sa te pui pe primul loc. Nu trebuie sa plangi pentru toate suferintele pe care ti le-a provocat, ci trebuie sa fii fericita ca te-ai eliberat, ca ai invatat sa-ti protejezi inima si, in curand, vei fi pregatita sa iubesti din nou. Vei avea puterea sa te deschizi in fata altui barbat, sa iti exprimi deschis sentimentele si sa imbratisezi o noua viata.

Nu trebuie sa regreti gesturile sau cuvintele care te-au afectat atat de mult, chiar daca el a facut totul dupa bunul sau plac. Nu trebuie sa te invinovatesti ca ai fost slaba, ca ai cazut prada emotiilor si sentimentelor si ca ai crezut intr-o dragoste imposibila.

Poate ca urmatoarea relatie nu va fi la fel, dar vei avea puterea sa vezi dincolo de aparente, sa te pui pe primul loc si sa alegi ceea ce este bine pentru tine. Iti va fi mult mai usor sa stii ce ai de facut. Vei reusi sa gasesti acea persoana care nu isi va ascunde sentimentele fata de tine. Vei ajunge sa fii iubita. Cu adevarat!

Iata si de ce iubirea de sine te ajuta sa te vindeci!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver