Cum scapi de o intalnire ratata

Desi parea destept, amuzant si interesant la prima vedere, odata ce iesiti impreuna afli ca nu aveti nimic in comun. Mai rau, te enerveaza foarte tare? Citeste mai jos! Te invatam cum sa scapi de o intalnire ratata.

Ati vorbit la telefon, v-ati scris mesaje si pare simpatic. Dar ati iesit impreuna, nici n-ati apucat sa comandati si deja restaurantul la care v-ati dus este ultimul loc din lume in care iti doresti sa fii. S-a comportat urat cu chelnerul, a raspuns de doua ori la telefon si are niste ticuri verbale absolut iritante. Dar cum sa scapi de o intalnire ratata? Ei bine, iti poti pregati o strategie inca inainte de „seara magica”. Bustle.com iti da cateva idei in acest sens.

Cum sa scapi de o intalnire proasta: 4 idei

1. Alege o ora pentru incheiere. Daca simti din prima clipa ca lucrurile sunt pe o panta descendenta, atunci ii poti spune de la inceput ca poti sta doar pana la o anumita ora. „Trebuie sa ajung la…”, gasesti tu ceva urgent care nu mai poate astepta. Pe viitor, poti incerca sa planifici intalniri foarte scurte, adica fix „la o cafea” si daca lucrurile merg bine, puteti schimba locul sau puteti comanda de mancare. Asa risti mai putin sa ramai blocata cu cineva care nu-ti place de nicio culoare.

2. Prefa-te ca ti-e rau. Nu complica lucrurile. Ori ai o durere de cap, ori greata. Barbatul cu care ai iesit nu va avea ce sa spuna daca vrei sa pleci intr-o asemenea situatie!

3. Sa te sune un prieten. Sau o prietena. Planuieste ca la o anumita ora sa primesti un apel de la o prietena, cu o „urgenta”. Daca seara merge bine, ii poti comunica asta prietenei si totul e minunat. Daca nu, atunci poate pisica ta s-a imbolnavit, sau prietena ta… este foarte trista din cauza iubitului ei. Oricum ar fi, ai scapat!

4. Fii sincera! Pana la urma, nu trebuie sa inventez urgente sau apeluri dubioase sau boli misterioase care ataca atunci cand nu te astepti. Cea mai buna strategie este intotdeauna sinceritatea. Asa, ii transmiti ca pur si simplu nu va potriviti si nu se va atasa prea mult de ideea unei relatii cu tine. Ti-e teama de confruntari? Sa stii ca, daca nu ii spui fata in fata, oricum va trebui sa ii marturisesti ca nu il placi, dupa al zecelea sms. Fii corecta fata de tine si fata de el!

Poate merge bine intalnirea. Iata patru subiecte de conversatie de evitat! Ti le spun barbatii!

Foto: iStock.