Oamenii singuri cred ca o casnicie poate dura o viata. O spun si studiile

Dupa vestea care a facut inconjurul lumii despre divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie, foarte multe persoane au inceput sa se intrebe daca o casnicie poate dura o viata. Rezultatele mai multor studii realizate de-a lungul timpului arata ca mai sunt persoane care cred ca o casnicie poate dura o viata, scrie elitedaily.com.

Desi se vorbeste foarte mult despre ce inseamna o casnicie fericita si cat poate dura aceasta, dar si despre cand este momentul potrivit pentru a face acest pas, multe persoane au ajuns sa se indoiasca de faptul ca o casnicie poate dura o viata.

Surprinzator sau nu, cele mai multe persoane care cred intr-o casnicie perfecta sunt singure. Conform unui studiu realizat de site-ul american match.com, 90% dintre femeile care au raspuns la intrebari cred o persoana poate sa aiba o casnicie perfecta pana la sfarsitul vietii. Studiul a fost realizat pe un esantion de 5.500 de persoane, iar 88% dintre barbatii chestionati sunt de aceeasi parere.

O casnicie poate dura o viata

Mai mult decat atat, o treime din barbatii singuri si acelasi procent din femeile singure considera ca este normal ca o persoana sa renunte la o casnicie nefericita, mai ales in cazul in care iubirea lipseste cu desavarsire. Multi se intreaba ce inseamna sa iubesti cu adevarat o persoana si cat de mult tine iubirea. Sa iti doresti sa fii mereu indragostit de persoana de langa tine este un lucru minunat, insa partea dificila apare cand magia de la inceputul relatiei dispare si totul se transforma in rutina.

Potrivit sondajului, 47% dintre barbatii singuri si 56% dintre femeile singure cred in ideea de “pana cand moartea ne va desparti”.

Asadar, studiul arata ca foarte multe persoane sunt de acord cu ideea de a trai o dragoste pe tot parcursul vietii, dar, de asemenea, nu cred in mod necesar ca vor sta cu o singura persoana.

Dr. Helen Fisher, consultant pentru match.com, este de parere ca istoria demonstreaza aceasta ipoteza, conform careia o persoana nu poate avea un singur partener pe tot parcursul vietii.

Desi se vorbeste foarte mult despre ce inseamna o casnicie perfecta si daca o casnicie poate dura o viata, poate ca nu exista un raspuns corect atunci cand vine vorba de acest subiect sensibil. O persoana care a avut mai mult decat o casnicie de-a lungul vietii are mai multa experienta, dar, in acelasi timp, foarte multi barbati singuri si femei singure sunt de parere ca ideea de a avea mai multe casnicii este egala cu o viata bazata pe alegeri gresite.

Mai mult decat atat, daca tu crezi ca poti mentine flacara aprinsa intr-o relatie, ideea unei casnicii pe viata este ceea ce trebuie sa ai in vedere si sa faci tot ce iti sta in putere ca acest lucru sa fie posibil.

Iata si un articol cu cele mai proaste sfaturi pentru o casnicie perfecta. Barbatii nu vor sa auda de ele!

Foto: Guliver