relatii de durata cuplu apus

Niciodata nu vedem ce se intampla in comediile romantice dupa finalul fericit. In viata reala avem multa munca, provocari si asteptari neindeplinite. Dar romantismul si realismul nu se exclud. Iata la ce te poti astepta de la aceste relatii de durata.

Filmele, cartile si muzica romantica ne fac sa credem ca odata ce l-am gasit pe „The One”, viata va fi frumoasa si fericita tot timpul. Insa, de fapt, lucrurile nu sunt atat de simple. Oricat de bine v-ati potrivi si v-ati intelege, mereu lumea exterioara poate interveni in relatia voastra. Niste relatii de durata presupun si foarte multa munca.

Fie ca este vorba de lipsa de timp, sincronizare proasta sau servicii care va provoaca anxietate, o relatie de durata va fi mereu pusa la incercare. Acest lucru nu inseamna ca fiecare iubire pe care o ai va esua. Doar ca trebuie sa accepti ca nu toate zilele voastre vor fi perfecte. Pentru ca daca ar fi, nu-i asa ca te-ai plictisi?

In cadrul unor relatii de durata exista o mare varietate de stari si sentimente, iata cateva dintre ele, prezentate de Mindbodygreen.com.

18 adevaruri dure despre aceste relatii de durata

1. Nu iti va placea mereu partenerul tau si nu te vei simti mereu atrasa de el.

2. Vor fi zile cand unul dintre voi va fi irascibil fara un motiv anume.

3. Nu iti va fi mereu dor de el cand sunteti departe unul de celalalt.

4. Cateodata te vei plictisi in relatie si te vei gandi daca exista cineva mai bun, care te-ar implini mai mult.

5. Cateodata te vei simti singura si neinteleasa, chiar daca esti in bratele lui.

Ce trebuie sa stii despre niste relatii de durata

6. Partenerul tau nu este o copie perfecta a ta, iar diferentele dintre voi va vor aduce provocari. Si satisfactii.

7. Inima ta va fi cand mai inchisa, cand mai deschisa.

8. Viata voastra sexuala va avea parte de multe fluctuatii. Dar pasiunea poate fi regasita.

9. Nu vei simti mereu nevoia de a face sex.

10. Cateodata te vei simti extrem de indragostita si in alte dati, cu totul indiferenta. Conexiunea dintre voi va fluctua intre foarte puternica si aproape inexistenta.

Relatii de durata – dragostea provoaca frica

11. Dragostea reala include un spectru foarte larg de stari. Nu cauta doar ce percepi ca fiind pozitiv. Din situatii aparent negative poti invata foarte multe.

12. Dragostea reala iti va provoca frica. Cu cat iubirea e mai profunda, cu atat si riscul de a fi ranita sau de a pierde iubirea.

13. Indoielile apar atunci cand te simti deconectata de partenerul tau. Dar gradul de conexiune variaza si de la minut la minut, si de la luna la luna, si de la an la an.

14. Nici cei din jurul tau nu iti vor povesti despre indoielile de genul celor de mai sus.

15. Conflictele sunt inevitabile. O sa va vedeti in cea mai proasta lumina din cand in cand si s-ar putea sa va spuneti lucruri pe care nu le credeti. Si va veti rani.

Relatii de durata – de la luna de miere la ceea ce ati construit

16. Trecutul vostru se va manifesta intr-un fel sau altul in relatie, din cauza ranilor nevindecate din copilarie sau relatii din trecut. Dar aceste manifestari va vor ajuta sa va vindecati.

17. In anumite momente, va trebui sa fii tu aceea care da de la ea. Sau cea care isi cere scuze prima, indiferent de orgoliu.

18. O sa iti fie dor de etapa „luna de miere”, dar iti vei da seama ca ce ati construit impreuna este mult mai minunat.

Daca iti doresti o relatie de durata, afla daca si el simte acelasi lucru