obiceiuri la intalnirile romantice

Se vorbeste mult despre ce obiceiuri la intalnirile romantice ne ajuta si la ce ar trebui sa renuntam pentru o experienta cat mai placuta. Insa, uneori, suntem sfatuiti gresit!

Descopera cele cinci obiceiuri la intalnirile romantice despre care ni s-a spus ca nu sunt recomandate, dar care fac foarte bine.

Poti crede ca ai facut tu ceva gresit daca intalnirile nu merg asa cum trebuie si nu ai gasit un partener. Si atunci iti vine mai usor sa crezi ca anumite lucruri chair trebuie lasate in afara discutiilor intime dintre un barbat si o femeie la o intalnire de amor.

Poti sa crezi ca exista o formula magica sa-ti gasesti partenerul de cuplu, dar nu exista! De fapt, multe dintre lucrurile despre care se spunea ca nu sunt recomandate sunt departe de a fi dezastruoase.

5 obiceiuri la intalnirile romantice care NU sunt deloc toxice

Nu vorbi despre casatorie si copii

Este poate unul dintre cele mai demodate sfaturi legate de ce obiceiuri la intalnirile romantice fac rau. Stii bine ca se spune ca nu vorbesti despre viitor, despre copii sau despre ce iti doresti de la iubitul tau.

Insa, mai bine este sa stii de la inceput daca un potential partener nu isi doreste copii sau are in plan doar sa faca sex cu tine.

Desigur, este recomandat, spun speicialistii Hello Giggles, sa fii discreta. Insa este recomandat si sa stii cu cine iti faci planuri.

Nu ii mai trimite mesaje daca nu ti-a raspuns inca

Daca i-ai trimis un mesaj, dar nu ti-a raspuns, nu ii mai scrie din nou. Dar nu este sfarsitul lumii daca o faci. Trebuie sa nu il mai contactezi daca ti-a specificat sa nu mai faci asta.

Nu prelua tu initiativa mereu

Este printre cele mai vechi si demodate sfaturi legate de ce obiceiuri la intalnirile romantice sa nu adopti. Renunta la jocurile de acest tip in care nu iti asumi initiativa si il lasi doar pe el sa te contacteze sau sa te caute.

Nu face sex de la prima intalnire

Cine ti-a spus ca este gresit sa faci sex de la prima intalnire a gresit. Faci sex atunci cand vrei sa faci sex. Si nu faci sex atunci cand nu vrei. Insa nu te abtine nicicum doar pentru ca ti-e teama ca nu te va mai placea. Pur si simplu fii tu!

Nu merge la intalniri cu barbati diferiti in aceeasi perioada

Fie ca folosesti o aplicatie de dating, fie ca s-a intamplat sa te vezi cu doi barbati in acelasi timp, nu ai de ce sa te simti prost ca nu alegi doar unul. Fii sincera si mentioneaza ca nu il vezi exclusiv pe el si mai ales nu fi ipocrita sa pretinzi ca el sa se vada doar cu tine!

Renunta la aceste cinci obiceiuri la intalnirile romantice din “mosi-stramosi” pentru ca prezentul este altul. Si fii intotdeauna cine esti tu! Renunta si la masca daca vrei sa iti gasesti un partener autentic.

Citeste si: Reguli la intalniri romantice pe care sa NU le incalci

Foto: Guliver