femeie cu experienta

Daca ai ceva experienta in ceea ce priveste viata sexuala, inseamna ca stii deja cateva reguli esentiale, scrie love.allwomenstalk.com. Altele, le inveti in timp. Exista insa lucruri de care ar trebui sa tina cont orice femeie cu experienta.

Probabil ca stii deja cat de importanta este viata sexuala pentru sanatate si, in mod sigur, ai cateva reguli pe care le aplici periodic, asa ca sunt sanse sa bifezi cateva puncte de pe lista de mai jos.

Ce ar trebui sa stie orice femeie cu experienta

1. Poate sa refuze oricand o partida de sex

Orice femeie cu experienta trebuie sa stie ca poate sa refuze oricand o partida de sex. Relatiile pot fi mult mai simple si nu este cazul sa se mai simta obligata sa-i faca partenerului pe plac. In plus, dispozitia este foarte importanta, iar sexul doar din obisnuinta nu poate fi un obicei sanatos. Asadar, daca nu iti doresti sa faci sex, nu este cazul sa faci un compromis.

2. Poate sa initieze oricand o partida de sex

Orice femeie care are mai multa experienta stie ca poate sa initieze oricand o partida de sex. Nu mai trebuie sa astepte ca partenerul sa faca anumite gesturi si nici nu mai este cazul sa isi faca griji ca nu arata perfect in ziua respectiva. Asadar, daca consideri ca ai suficienta experienta, nu ai de ce sa mai stai pe ganduri. In plus, foarte multi barbati considera ca este mult mai incitant cand o femeie initiaza o partida de sex.

3. Sexul protejat nu se demodeaza niciodata

Orice femeie cu experienta stie ca sexul protejat nu se demodeaza niciodata. In plus, totul se poate transforma intr-un moment destul de incitant pentru tine si iubitul tau, mai ales daca te oferi sa te ocupi tu de aceasta etapa. Nu trebuie sa iti fie jena sa exersezi si apoi sa te bucuri de toate placerile sexului protejat.

4. Isi cunoaste corpul

O femeie care a acumulat o anumita experienta isi cunoaste foarte bine corpul si stie ce isi doreste in pat. Daca vrei sa te bucuri din plin de fiecare experienta sexuala, trebuie sa stii ce anume te face sa te simti bine. Nu trebuie sa-ti fie teama sa-ti indrumi partenerul sau sa vorbesti deschis despre lucrurile care iti plac.

5. Testarile anuale sunt importante

In ziua de azi, BTS-urile (bolile cu transmitere sexuala) sunt tot mai frecvente, asa ca o femeie cu experienta, dar mai ales responsabila, stie ca testarile anuale sunt importante. Chiar daca faci sex protejat sau ai acelasi partener de foarte multi ani, este important sa-ti faci in fiecare an analizele. Unele boli pot fi transmise si pe alte cai.

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver