Daca nu are curaj sa te paraseasca, paraseste-l tu!

Sa fii intr-o relatie cu un barbat care a decis ca nu vrea un viitor cu tine, insa nu este hotarat sa se desparta de tine, nu este placut si nici usor. Daca nu are curaj sa te paraseasca, paraseste-l tu! Nu ai nevoie de un barbat care nu te face fericita si nu trebuie sa iti pierzi timpul intr-o relatie care nu duce nicaieri, scrie thebolde.com.

O relatie toxica iti provoaca multa suferinta si o sa-ti ia ceva vreme ca sa iti vindeci ranile. Sa investesti foarte mult timp si foarte multe sentimente in cineva care nu te mai vrea in viata sa poate fi o experienta cumplita, care te lasa fara vlaga si fara dorinta de a iubi din nou.

Paraseste-l tu inainte sa fie prea tarziu pentru tine. Ai nevoie de dragoste, atentie si afectiune in viata ta, nu de un barbat care nu este decis ce vrea. Poate ca nu va fi deloc usor sa iei aceasta decizie, dar, in timp, te va ajuta sa te simti mai bine si vei putea sa iti refaci viata.

Daca nu are curaj sa te paraseasca, paraseste-l tu!

1. Nu trebuie sa lupti pentru iubirea lui

Daca el nu te mai iubeste si nu mai vrea sa continue relatia cu tine, nu trebuie sa lupti pentru iubirea lui. Nu trebuie sa te simti vinovata pentru ce s-a intamplat. Meriti un barbat care sa te respecte si care sa isi doreasca cu adevarat sa faci parte din viata lui, nu trebuie sa dovedesti nimic.

2. Te vei simti mai bine daca vei lua atitudine

Sa implori sa fii iubita nu te va ajuta sa te simti mai bine, pentru ca vei simti ca relatia nu este ceva real. Nu iti fie teama sa iei atitudine si sa-l parasesti tu inainte sa fie prea tarziu. Esti o femeie puternica si meriti tot ceea ce e mai bun.

3. Vei gasi pe altcineva

Esti implicata in relatia cu el de foarte multi ani si iti este teama ca vei ramane singura dupa ce va despartiti? Aceste ganduri nu trebuie sa isi faca loc in viata ta, vei gasi pe altcineva. Trebuie doar sa nu renunti la speranta de a face aceasta relatie sa mearga si sa inveti sa te apreciezi mai mult.

4. Va regreta ca nu te mai are in viata lui

Daca vei avea curajul sa renunti tu la el, va regreta ca nu te mai are in viata lui. Treptat, isi va pierde increderea si nu va mai fi la fel de sigur ca asta a fost cea mai buna decizie pentru voi. In schimb, tu te vei simti eliberata si vei avea puterea sa iti refaci viata.

5. Vei avea sansa sa gasesti dragostea adevarata

O experienta care ti-a lasat un gust amar te va ajuta sa fii mai puternica, sa inveti ce inseamna cu adevarat iubirea si sa stii ce barbat iti doresti in viata ta. Vei avea stabilitate emotionala si iti va fi mai usor sa accepti momentele de singuratate. In plus, te vei iubi pe tine insati si astfel vei avea sansa sa gasesti dragostea adevarata.

6. Vei invata sa te apreciezi mai mult

Daca nu te paraseste el, paraseste-l tu! Vei invata sa te apreciezi mai mult si vei descoperi ca nu iti lipseste curajul. Vei constientiza ca ai nevoie de cineva care sa te respecte si care sa te iubeasca cu adevarat si vei reusi, treptat, sa descoperi lucruri frumoase despre tine. Vei invata sa te accepti asa cum esti si vei avea mai multa incredere in tine.

7. Durerea va fi trecatoare

Nicio despartire nu este usoara, dar trebuie sa intelegi ca durerea va fi trecatoare. Timpul vindeca orice rana, asa ca accepta ceea ce se intampla in viata ta si priveste cu incredere spre viitor. Nu renunta la visele pe care le ai si nu ezita sa te bucuri de fiecare zi din viata ta. Totul este trecator, iar iubirea isi va face din nou loc in viata ta.

8. Ai o datorie fata de tine

Ai o datorie fata de tine si trebuie sa iti impui cateva reguli. Daca ai ales sa te desparti de el si sa iti refaci viata, evita sa il contactezi. Este important sa lasi trecutul in urma, sa te apreciezi pentru curajul de care ai dat dovada si sa te iubesti mai mult pe zi ce trece. Daca nu are curaj sa te paraseasca, paraseste-l tu! Este datoria pe care o ai fata de tine.

Iata si un articol cu ce sa nu postezi pe retelele sociale dupa o despartire!

Foto: Guliver