partenerul potrivit

Desi momentul nu pare ideal, poti fi cu partenerul potrivit. Doar ca s-a intamplat sa fiti prea imaturi, nepregatiti pentru viata sau in contratimp cu sentimentele.

Te gandesti vreodata la partenerul acela de care te-ai despartit si inca te intrebi cum ar fi fost daca ati fi ramas impreuna? Poate ti s-a intamplat sa te indragostesti, insa relatia nu a mers pentru ca erai concentrata pe cariera sau existau alte circumstante nepotrivite?

Din pacate, atunci cand intalnesti partenerul potrivit la un moment inoportun, relatia de cuplu este destinata despartirii. Citeste semnele ca ai gasit partenerul potrivit, insa sunteti in contratimp, de la editorii Elite Daily.

  • Daca nu esti cea mai buna versiune a ta, momentul de a intemeia o relatie pe viata este nepotrivit

Chiar daca ai intalnit partenerul potrivit, partenerul perfect pentru tine, daca tu nu esti pregatita sa ai o relatie, nu aveti nicio sansa.

Daca inca nu esti cea mai buna varianta a ta, intalnirea lui Mister Perfect la momentul nepotrivit nu va ajuta relatia sa reziste. Daca nu poti oferi iubire, daca nu te iubesti inca pe tine, nu este bine sa incepi o relatie pe termen lung.

  • Daca investesti doar in cariera ta, degeaba ai intalnit partenerul potrivit

Daca munca este prioritara acum in viata ta, este greu sa incorporezi si un iubit, oricat de minunat ar fi. Nu este nimic gresit sa-ti doresti o cariera, este chiar important sa fii motivata, pasionata de job si sa ai independenta financiara inainte de a intra intr-o relatie serioasa.

  • Daca inca ai sentimente pentru un fost iubit, nu este momentul sa intri in alta relatie

Poate de abia te-ai despartit de un iubit sau poate inca ai sentimente pentru o fosta iubire. Oricum ar fi, daca acesta este cazul, nu intra intr-o relatie.

Desi ai gasit partenerul potrivit, este imposibil sa ramai ancorata in prezent, cat timp tu inca esti prinsa in trecut. Chiar daca se spune ca cea mai buna metoda de a trece peste o despartire este sa fii cu altcineva, sansele ca relatia voastra sa mearga sunt infime.

Pana cand nu iti aduni cioburile inimii frante, pana cand nu inveti lectiile pe care trebuia sa le inveti din relatia anterioara, nu esti pregatita sa incepi una noua. Cel putin nu una de succes.

  • Partenerul potrivit poate sa dispara daca tu inca te lupti cu codependenta

Daca inca nu stii sa te iubesti, sigur nu poti iubi pe altcineva. Nu intr-un mod sanatos, autentic.

O relatie de succes implica doi oameni care se cunosc, care pot creste impreuna, mentinandu-si independenta. Asa ca, indiferent cat de mult va iubiti, daca inca esti prizoniera unui stil de iubire codependent, mai intai lucreaza la tine, sa fii fericita singura, inainte de a te concentra pe altcineva.

  • Daca urmeaza sa te muti, nu are sens sa te implici intr-o relatie, fie si cu partenerul potrivit

Exista ceva mai dureros decat sa intalnesti partenerul potrivit cand urmeaza sa te muti in alt oras sau tara?

Daca te ajuta, te poti gandi ca atunci cand ceva este bun pentru tine, va exista o sansa la fericire. Si ca, daca l-ai intalnit la momentul nepotrivit, poate ca nu el este cel sortit tie.

Citeste si: Timpul pentru o relatie de cuplu e nepotrivit? Blestemul bad timing

Foto: Guliver