Planuri de viitor de la primele intalniri

In zilele noastre, e tot mai greu sa-ti gasesti jumatatea si sa ai o relatie care se poate transforma intr-o casnicie frumoasa, scrie gentlemenhood.com. De aceea, daca vrei sa iti intemeiezi o familie, e bine sa iti faci planuri de viitor de la primele intalniri si sa discuti deschis cu partenerul, pentru a-i spune din start ca nu te intereseaza doar o aventura de-o noapte. 

Foarte multe persoane nu cred ca e necesar sa-si faca planuri de viitor de la primele intalniri, iar acest lucru inseamna ca nu sunt dispuse sa aiba o relatie serioasa, care poate duce la casatorie si copii. Daca stai sa analizezi, de ce ai vrea sa iesi la intalniri daca nu stii ce iti doresti sau de ce ai vrea sa fii intr-o relatie cu cineva daca nu esti sigura ca iti doresti sa-ti petreci tot restul vietii alaturi de acea persoana?

Planuri de viitor de la primele intalniri – necesare sau nu?

Daca iti faci planuri de viitor de la primele intalniri, poti sa gasesti mai repede barbatul potrivit pentru tine. Pana la urma, de ce ai vrea sa-ti pierzi timpul cu persoane care nu te atrag sau pe care nu le consideri interesante? Adevarul este ca ai libertatea de a alege, poti oricand sa cunosti un barbat nou si poti oricand sa incepi o noua relatie, insa este important sa iti doresti cu adevarat acel lucru si, daca poti, sa ai certitudinea ca acel barbat este potrivit pentru o relatie serioasa si, dupa ce va cunoasteti mai bine, o casatorie.

Tot in zilele noastre, este destul de usor sa iti petreci timpul cu cineva doar pentru a te distra. Cum, de altfel, este posibil sa ranesti inima cuiva. Relatiile nu mai sunt foarte importante, iar acest lucru se intampla din cauza ca exista prea multa libertate. “Inca nu sunt pregatit pentru o relatie” sau “vreau doar sa ma distrez momentan” sunt cateva din frazele pe care barbatii le folosesc, in special. Asadar, de ce este important sa iti faci planuri de viitor de la primele intalniri? Pentru ca ii vei spune celui cu care te intalnesti exact care sunt asteptarile tale si nu iti vei mai pierde timpul intr-o relatie fara viitor, daca el vrea doar sa se distreze un timp.

Este destul de usor sa faci orice iti doresti in ziua de azi, pentru ca ai totul la dispozitie. Nu iti place relatia in care esti implicata? Poti oricand sa o lasi in urma. Nu stii daca intalnirile la care mergi te ajuta sa gasesti barbatul potrivit? Poti oricand sa le amani.

Totul este foarte simplu, dar in acelasi timp destul de complicat. Intalnirile ar trebui sa aiba un scop, pentru ca in acest fel iti va fi mai simplu sa iti dai seama ce iti doresti sa faci in viata. Iti va fi mai usor sa intalnesti barbatul potrivit pentru tine si nu vei mai pierde timpul cu persoane care nu iti merita atentia.

Refuzul de a avea o relatie serioasa

Foarte multe persoane refuza ideea de a avea o relatie serioasa, le este teama de casatorie si nu isi fac planuri in acest sens. Daca unele decizii sunt motivate, altele nu au niciun sens, asa ca se poate spune ca sunt barbati sau femei care doar isi gasesc o scuza pentru a fugi de o relatie serioasa. Dar, daca stai sa analizezi, nu este deloc sanatos sa iesi la intalniri fara sa ai planuri de viitor. Este nedrept fata de celelalte persoane! Este nedrept si fata de tine! Nu stii ce iti doresti? Ai grija, pentru ca exista riscul sa ajungi sa suferi. In plus, potrivit psihologilor, toate acele persoane pe care le refuzi vor crede ca este ceva in neregula cu ele, ceea ce este nedrept.

Intalnirile trebuie sa aiba un scop, de aceea planurile de viitor de la primele intalniri sunt foarte importante

Potrivit psihologilor, intalnirile trebuie sa aiba un scop, pentru ca in acest fel iti va fi mult mai usor sa gasesti persoana potrivita pentru tine, sa aloci mai mult timp relatiei tale sau sa ai ganduri serioase de viitor. Iti va fi mai usor sa comunici, sa te deschizi in fata partenerului si sa descoperi care sunt acele lucruri care te fac fericita si care te ajuta sa ai o relatie implinita.

Iata si un articol cu semne ca nu este pregatit pentru casatorie. Uneori, cel mai intelept este sa nu te grabesti la altar!

Foto: Guliver