poti iubi mai multe persoane

Te-ai intrebat vreodata daca poti iubi mai multe persoane in acelasi timp? De multe ori, dorintele sexuale, dragostea de moment sau intensitatea unui moment sunt confundate cu iubirea adevarata, iar foarte multe persoane trec prin astfel de situatii, scrie mindbodygreen.com.

Daca vrei sa compari relatia actuala cu prima ta iubire, acest lucru nu te va ajuta sa te simti mai bine sau sa ai sentimente mai puternice fata de iubitul tau. Sa compari doua relatii nu te va ajuta sa intelegi daca poti iubi mai multe persoane in acelasi timp si nici nu este sanatos. Este ceva ce nu ar trebui sa faci, asta daca iti doresti sa fii cu adevarat implinita atunci cand vine vorba de viata sentimentala.

Poti iubi mai multe persoane in acelasi timp?

Multe persoane confunda dragostea de moment sau o dorinta puternica cu dragostea adevarata. Din aceasta cauza apare infidelitatea in cuplu. Te intrebi daca poti iubi mai multe persoane in acelasi timp? Potrivit expertilor in relatii, exista sentimente trecatoare si unele care vor fi prezente mereu in sufletul tau. O aventura de o vara sau un flirt cu un nou coleg de munca nu inseamna ca iubesti cu adevarat.

Sa crezi ca te-ai indragostit de altcineva atunci cand esti implicata intr-o relatie serioasa nu inseamna ca poti iubi mai multe persoane. E un semn ca sentimentele tale fata de partenerul actual nu sunt reale sau nu mai sunt reale, in functie de stadiul in care se afla relatia ta.

Dorintele sexuale nu trebuie asociate cu dragostea

Dorintele sexuale pe care le ai atunci cand te afli in preajma unor persoane nu trebuie asociate cu dragostea. Daca vrei sa ai o relatie sanatoasa si sa te dedici complet partenerului de cuplu, trebuie sa intelegi ca totul depinde doar de tine si de abilitatea ta de a intelege ceea ce este bine si ceea ce nu este bine pentru tine.

Pentru ca lucrurile sa mearga bine in cuplu, intimitatea emotionala este esentiala, la fel si cea sexuala. Poti iubi mai multe persoane in acelasi timp, insa acest lucru este gresit. In schimb, te poti dedica unei singure persoane si poti incerca sa ai relatia la care ai visat.

In caz contrar, sentimentele tale vor fi confuze odata cu trecerea timpului si iti va fi destul de greu sa intelegi unele lucruri.

Te intrebi ce este dragostea adevarata? Dragostea adevarata inseamna sa te dedici complet persoanei iubite, relatia voastra se rezuma la totul sau nimic. Dragostea adevarata inseamna sa nu lasi alta persoana sa intre in sufletul tau, pentru ca esti prea ocupata sa-l iubesti pe care pe care il ai deja langa tine.

Daca ti-a placut acest articol, te poate interesa si  cum iti gasesti dragostea adevarata. Fa-o cum o fac femeile istete!

Foto: Guliver