pozitia misionarului

Pozitia misionarului este printre cele mai utilizate in materie de sex. Din pacate ea are o reputatie nu tocmai incitanta. Adesea sexul plictisitor este asociat cu pozitia misionarului. Totusi, daca vrei sa incerci aceasta pozitie, specialistii Love Panky au cateva „condimente”!

Daca exista o pozitie sexuala ce are o reputatie proasta, atunci aceea este pozitia misionarului. Nu este niciodata pe lista cu pozitii sexuale excitante sau provocatoare.

Insa, editorii Love Panky sustin mai degraba ca pozitia misionarului nu este incercata (si pusa in valoare) asa cum ar merita. Aceasta pozitie sexuala poate fi satisfacatoare pentru parteneri daca este pusa in lumina buna.

Da, sexul plictisitor este asociat cu aceasta pozitie, insa motivul este monotonia de a alege mereu aceleasi miscari. Intr-o incercare de a reda activitatii tale sexuale sarea si piperul, descopera mai jos cum sa faci pozitia misionarului mai incitanta!

Sexul plictisitor poate sa dispara daca schimbi aceste detalii la pozitia misionarului

Indiferent ce pozitii sexuale excitante folosesti cel mai adesea, daca viata sexuala intra in monotonie, se va pierde pasiunea. Va aparea plictiseala si excitatia va fi mai greu de obtinut.

Descopera cum sa incerci pozitii sexuale incitante:

 • Foloseste o perna sub partea dorsala

Aceasta este cea mai buna modalitate pentru a face pozitia misionarului mai excitanta. Astfel se creeaza unghiul perfect pentru stimularea punctului G.

 • Alegeti jucarii sexuale

Incercati vibratoare sau stimulatoare pentru zona intima si astfel actul sexual devine mai incitant.

 • Alegeti pozitia misionarului drept preludiu

Daca v-ati plictisit de pozitia in care partenerul este deasupra, folositi-o drept inceput al actului sexual, pentru ca astfel partenerul are acces la toate zonele erogene.

 • Sau alegeti aceasta pozitie ca final al actului sexual

La fel de bine puteti ajunge la Misionar la finalul actului sexual. Mai ales daca plasati o perna sub solduri, orgasmul va fi garantat si intens. In plus, iubitul tau va avea acces sa te vada, sarute sau mangaie.

 • Incearca sa ridici picioarele pentru pozitii sexuale excitante

Adaugati condimente in dormitor prin miscari simple. Daca de la pozitia in care partenerul este deasupra ridici picioarele pe umerii lui, deja lucrurile devin mai fierbinti.

 • Fiti lipiti unul de altul pentru senzatii intense

Ce este mai intim si mai fierbinte decat senzatia de piele pe piele? In aceasta pozitie sexuala clasica va atingeti trupurile cel mai mult, deci sunt stimulate si mai multe terminatii nervoase.

 • Sexul plictisitor dispare cu un lubrifiant bun

Folosid lubrifiant in aceasta pozitie cand partenerul sta deasupra senzatiile vor fi mai intense.

 • Cuprinde-ti partenerul cu picioarele

Aceasta miscare va va aduce mai aproape unul de celalalt si va spori erotismul actului sexual. Astfel, iubitul tau se va simti si mai dorit.

 • Legati-va „pe vecie”

Nu chiar pe vecie, dar cat timp dureaza actul sexual macar. Folositi panglici sau catuse si astfel veti sporti excitatia.

 • Ce-ar fi sa nu va vedeti?

Si daca va legati la ochi senzatiile vor fi mai intense. Si asta pentru ca celelalte simturi vor fi ascutite. In plus, partenerul legat la ochi se va simti dominat.

 • Folositi jucarii sexuale si pentru partener

Si jucariile sexuale pentru barbati functioneaza. Un inel pentru penis va creste fluxul sanguin in zona si partenerul tau va fi mai excitat si dornic.

 • Spuneti adio sexului monoton vorbind deocheat

Puteti condimenta pozitia misionarului si spunandu-va ceea ce simtiti sau v-ati dori. Nu este nimic precum limbajul erotic in dormitor. Daca sunteti fata in fata senzatiile vor fi si mai intense, iar sexul mai murdar!

Citeste si: Sexul in cuplu: adevarul despre viata intima intr-o relatie pe termen lung

Foto: Guliver