Prietenia cu un barbat te ajuta sa te descurci mai bine in lumea datingului

Prietenia cu un barbat poate fi extrem de folositoare si amuzanta pentru tine. In primul rand, te ajuta sa ai o viata amoroasa mai implinita. Iti povestim chiar acum de ce!

Desi prietenele tale apropiate au o importanta vitala atunci cand vine vorba sa te asculte cineva si sa-ti mai dea si sfaturi, prietenia cu un barbat te poate ajuta sa privesti lucrurile din perspectiva cealalta. Adica sa-ti dai seama ce e in mintea tipilor cu care iesi in oras. Cine n-are prieteni barbati, ar trebui sa-si faca, pentru ca au multe beneficii pe termen lung! Bustle.com iti explica de ce.

5 motive pentru care prietenia cu un barbat te ajuta

1. Pot „decoda” limbajul masculin din SMS-uri si discutii. Cateodata iti e imposibil sa-ti dai seama daca mesajele de la el sunt doar prietenoase sau un mod de a flirta. Daca ai indoieli, intreaba-ti prietenii cum comunica prin SMS.

2. Iti pot demonta „miturile despre barbati”. Prea des femeile au impresia ca barbatii detin toata puterea in ceea ce priveste intalnirile si iesitul in oras. Ca ei decid „incotro se indreapta relatia”. Lucrurile nu sunt atat de simple si nici restrictive. Atunci cand un barbat iti povesteste care sunt anxietatile si temerile lui legate de o relatie, iti vei da seama ca si ei au la fel de multe indoieli ca si noi. Si nimeni nu are mai multa putere.

3. Dau sfaturi bune despre sex. Nu ca ai avea nevoie sau nu poti sa te descurci singura! Dar cine sa-ti spuna mai bine ce apreciaza un barbat in dormitor? Sau de ce se poate comporta ciudat atunci cand sunteti in pat impreuna? Daca ai probleme de natura sexuala cu iubitul, un prieten barbat iti poate spune cum sa discuti despre asta.

4. Judeca bine caracterul cuiva. Daca ai un iubit nou, prezinta-l prietenilor tai barbati! Ei il pot „mirosi” si iti pot spune daca simt ceva in neregula in comportamentul lui!

5. Iti pot da speranta ca vei cunoaste un barbat bun. Cateodata se poate sa te simti atat de dezamagita de barbatii cu care te vezi, incat sa crezi ca toti sunt o apa si un pamant. Dar discutiile constante cu prietenii tai de sex masculin te ajuta sa-ti dai seama ca exista destui barbati buni in lume si la un moment dat vei gasi unul. Cu siguranta!

Cateodata lucrurile se complica. Afla ce sa faci daca te indragostesti de cel mai bun prieten!

Foto: iStock.