prima impresie conteaza indragostiti

Indiferent cate aplicatii folosesti sau pe cate retele de socializare iti petreci timpul, este foarte greu sa fii mereu in pas cu ceilalti si sa multumesti pe toata lumea. Prima impresie este tot ce conteaza! Poate ca nu mai esti obisnuita sa iesi la intalniri sau poate ca iti dai prea mult interesul si incerci sa impresionezi cand nu trebuie.

O relatie noua este o provocare pentru oricine, iar prima impresie este decisiva. De la prima intalnire iti poti da seama daca cineva este potrivit pentru tine sau nu. Prima intalnire este o adevarata provocare, pentru ca exista riscul sa nu faci o impresie prea buna sau sa nu adresezi intrebarile potrivite.

Chiar daca exista o serie de aplicatii care te ajuta sa iti gasesti perechea, cum ar fi Tinder, specialistii in relatii sunt de parere ca este foarte dificil pentru cineva sa isi gaseasca perechea. De ce? Chiar daca o relatie noua pare sa fie la o atingere distanta, prima impresie este cea care saboteaza pe oricine.

Prima impresie – iata cum poti fi judecata!

Specialistii in relatii sustin ca prima impresie este decisiva pentru orice intalnire, iar reprezentantii sexului opus sunt atenti la trei detalii foarte importante.

Yourtango.com iti spune care sunt criteriile dupa care poti fi judecata de la prima intalnire:

1. Dantura

Dantura poate spune multe despre varsta pe care o ai sau despre starea ta de sanatate, dar poate oferi indicii si despre stilul tau de viata. De exemplu, daca fumezi sau consumi foarte multa cafea, aceste lucruri se pot observa foarte usor doar daca cineva iti priveste cu atentie dantura. O dantura ingrijita iti poate oferi increderea de sine de care ai nevoie pentru a face o impresie buna la prima intalnire.

2. Vocabularul

Vocabularul pe care il ai poate spune multe despre tine! Un vocabular urat nu este deloc atragator, asa ca ai grija cum vorbesti la prima intalnire. In plus, cuvintele pe care le folosesti spun multe despre nivelul tau de educatie sau despre mediul in care ai crescut. Cu siguranta vrei ca prima impresie pe care o faci sa fie una buna, dar din acest motiv trebuie sa fii foarte atenta la limbajul pe care il folosesti.

3. Increderea de sine

Specialistii in relatii sunt de parere ca increderea de sine este foarte importanta, in special la prima intalnire. Daca afisezi o atitudine increzatoare, ai sanse mult mai mari sa fii atragatoare in fata sexului puternic. In schimb, daca nu te simti bine si nu ai incredere in tine, nu te poti concentra asupra persoanei din fata ta. Totodata, specialistii sunt de parere ca este esential sa te folosesti de toate calitatile pe care le ai pentru a face o impresie buna inca de la prima intalnire! Iar aici intra in discutie si abilitatile sociale pe care le ai.

Iti doresti o prima intalnire perfecta? Iata ce trebuie sa faci si ce nu!

Foto: Guliver