prima intalnire cu un tip de pe Tinder

La un moment dat, o intalnire blind date presupunea un prieten comun care sa va cupleze, insa intre timp au aparut tot felul de aplicatii si site-uri matrimoniale au tendinta sa faca legatura pentru noi. Cu toate acestea, indiferent de cat de mult ai vorbi sau cate filmulete ti-ai trimite pe Snapchat e altceva sa te intalnesti face-to-face cu cineva, pentru ca persoana respective e inca in esenta un strain.

Tocmai de aceea, prima intalnire cu un potential partener ar trebui sa fie tratata cu o doza mare de deschidere si o doza mica de asteptari. Pentru ca se poate intampla ca el sa fie un ciudat, iar conversatia sa fie una extrem de plictisitoare.

Asa ca daca vrei sa te descurci admirabil la o prima intalnire cu un tip de pe Tinder si sa nu te enervezi sub nicio forma, iti dezvaluim cateva reguli descoperite pe stylecaster.com!

Fii atat curioasa cat si precauta

Mergi la o prima intalnire cu un tip de pe Tinder pentru a afla mai multe despre el si pentru a vedea daca aveti chimie. Sujeiry Gonzalez, un editorialist pe tema relatiilor amoroase, spune ca e bine sa fii deschisa, dar sa echilibrezi asta cu prudent. “Spune prietenilor unde mergeti; alege un loc ocupat, bine luminat, si pe care l-ai mai vizitat si cu alte ocazii “, spune ea.

Nu lua in calcul ideea unei cine

O prima intalnire cu un tip de pe Tinder la un restaurant cu fata alba de masa pune o multime de presiuni nejustificate asupra ambelor parti, asa ca alege un loc cat mai casual. Cafenelele sau pizzeriile sunt genul de locuri care inlatura orice fel de formalitate.

Nu te astepta la prea mult de la cel cu care te vezi

Prima intalnire cu un tip de pe Tinder poate fi un moment interesant, mai ales daca ati dezvoltat deja ceva chimie prin schimbul de mesaje. Totusi, daca-ti construiesti in minte imaginea unui partener model, chiar inainte de a-l cunoaste, s-ar putea sa-ti autosabotezi intalnirea. Du-te cu scopul de a invata mai multe despre acea persoana si nu gandindu-te ca poate el e partenerul pe care-l asteptai de atata timp.

Nu te panica atunci cand apar lacune in conversatie

Daca ai o perioada in care nu-ti vine niciun lucru interesant de spus nu-ti face griji si nu te teme ca momentele de tacere vor fi percepute ca o lipsa de interes. Pauzele in conversatie sunt complet normale, mai ales din cauza emotiilor la o prima intalnire cu un tip de pe Tinder si datorita presiunii pe care ai pus-o probabil pe tine. La sfarsitul zilei, probabil vei prefera cateva secunde petrecute in tacere care conduc la o conversatie interesanta in locul unei incercari frenetice de a umple un gol.

Nu respinge imediat

Suntem sigure ca ai auzit si tu povesti unde cei doi au o legatura instantanee deindata ce-si comanda bauturile. Insa pentru cei mai multi dintre noi, conexiunea are nevoie de timp pentru a se construi. Tine minte doar ca-n momentul in care-i spui cuiva ca nu te simti atrasa de el nu mai poti retrage acele cuvinte. Este posibil sa nu simti o conexiune reala la inceput sau chiar deloc de-a lungul unei prime intalniri, dar asta nu inseamna ca nu merita o a doua sau a treia sansa.

Prima intalnire cu un tip de pe Tinder ar trebui sa fie scurta si… placuta

Prima intalnire este mai mult de o explorare pentru a vedea daca exista o chimie si pentru a vedea daca puteti construi ceva mai mult decat o simpla amicitie. Dar intalnirile au la fel ca alimentele o data de expirare. Si daca tragi prea mult de timp, atunci s-ar putea sa fii dezamagita de rezultat. Asa ca incearca pentru inceput sa te rezumi la vreo doua ore.

Citeste si: “Ce parere are Paris Hilton despre agatatul pe Tinder”!

Foto: iStockphoto