prima vacanta in cuplu

Prima vacanta in cuplu poate fi o adevrata incercare. Sunteti scosi din “mediul” vostru. Va planificati timpul liber. Vedeti care dintre voi e dispus sa faca compromisuri pentru fericirea cuplului. Afla daca el este alesul dupa ce mergeti in prima vacanta in cuplu. Am descoperit 5 trucuri pe Elite Daily.

Sunteti deja un cuplu. Este oficial. Prietenii il cunosc. V-ati mai relaxat. Parintii ti-au intalnit jumatatea. Poate v-ati si mutat impreuna. Dar daca tot urmeaza sezonul de concedii si vacante, ce-ar fi sa vezi daca el este alesal tau in functie de prima vacanta in cuplu!

Poate el vrea sa stea pe plaja in timp ce tu experimentezi toate sporturile acvatice. Poate tu vrei sa vizitezi muzee, iar el isi doreste o vacanta de stat “cu burta la soare”. Acum e de vazut din ce material e facut si mai ales, daca texturile voastre se potrivesc.

  1. 24 de ore alaturi de Iubi

Daca nu stati impreuna si aceasta este prima vacanta in cuplu, veti vedea cum e sa stati unul cu altul non-stop. De dimineata pana seara. Dar ce spun eu? De dimineata pana a doua zi dimineata. Si tot asa!

Este cu siguranta altceva. Veti fi impreuna la masa, in camera, facand aceleasi activitati (vezi punctul urmator!). Va veti vedea asa cum sunteti (vezi punctul 3!).

  1. Organizare x 2

Transportul. Cazarea. Activitatile zilnice. Gasit locuri noi pe harta. Inchiriat masina. Cereti directive intr-o alta limba. Uh-la-la! Ce de noutati pentru o prima vacanta in cuplu!

La prima problema pe care o gestionati impreuna – poate ati rezervat camera cu vedere la mare si ajunsi acolo e altceva! – cresteti impreuna! Legatura voastra se sudeaza. Ajunsi intr-un loc strain, departe de rutina zilnica de acasa, cu situatii stresante poate, veti vedea pe cine aveti langa voi! In prima vacanta in cuplu va trebui sa gasiti solutii impreuna pentru amandoi. Esti gata?

  1. Tu fara machiaj, el fara masca

El te vede dimineata, fara make-up. Apoi te vede cand te machiezi. Tu il vezi cum arata relaxat si ce ticuri sau obiceiuri are. In prima vacanta in cuplu dispare orice fel de masca si suntem cu adevarat noi, autentici.

Vor iesi la suprafata si trasaturile de caracter mai putin placute si cele de care te vei indragosti si mai mult. Poate vei vedea ca nu el este alesul. Sau poate vei realiza ca atunci cand esti cu iubitul tau, esti o persoana mai buna.

  1. Dinamica de cuplu

Un cuplu care calatoreste impreuna ramane impreuna. Sau nu… In prima vacanta in cuplu veti observa cu adevarat dinamica de cuplu. Cine e relaxat. Cine e dispus sa faca compromisuri. Cine e obsedat de control. Cine vrea sa faca traseul dinainte de a se urca in avion.

Chiar daca ai de a face cu un barbat ce traseaza tot itinerariul si toate activitatile, spune ce iti doresti! Spune ce vrei sa vezi sau ce vrei sa faci si tu in aceasta prima vacanta in cuplu! Nu te teme sa modifici planul.

Pana la urma, daca te lasi mereu pe “Facem cum zici tu, iubi” nu e viabil pe termen lung. Te vei trezi cu frustrari. Acum e momentul sa vezi daca el este alesul tau. Si vice-versa.

  1. Traieste clipa!

Pana la urma, prima vacanta in cuplu inseamna relaxare si explorare. Inseamna noutati si timp liber. Inseamna odihna si amintiri cu care te intorci acasa. Un alint nou sau o poveste doar a voastra. Poze cu apusul in fata caruia el ti-a spus ca te iubeste asa arsa de soare si cu nisip in cap.

Profitati de prima vacanta in cuplu si aduceti-va aminte de momentele acestea si cand va intoarceti acasa.

Si-acum, pe mine va rog sa ma scuzati, dar am vreo doua ore in care voi visa cu ochii deschisi la urmatoarele plaje pe care le voi explora intr-o luna-doua. In cazul nostru nu mai suntem la prima vacanta in cuplu. Dar am fost si noi acolo. Ne-a iesit si continuam. Succes si vacanta placuta!

Citeste si: 6 indicii clare ca EL e alesul. Le stii?

Foto: Gulliver