Ce sa faci cu iubitul in primul an de relatie.

Primul an de relatie e cel mai important. Si cel mai frumos. Sau asa ar trebui sa fie. Cititi amandoi stand in pat si mergeti in calatorii, ca sa va cunoasteti mai bine.

Primul an de relatie e foarte delicat. Sunt tot felul de incertitudini si nu stii la ce sa te astepti de la el. Dar, daca ati trecut de primele trei-patru luni, sansele sa aveti o relatie de durata sunt destul de mari. Ca sa va cunoasteti mai bine si ca sa va dati seama daca va bucura aceleasi lucruri trebuie sa aveti activitati impreuna. Iar pe unele dintre ele e bine sa le faceti in primul an de relatie.

E vorba despre lucruri care chiar va ajuta sa va cunoasteti in primul an de relatie, cand sunteti atat de entuziasti. Iata sfaturile de la Bustle.com.

Ce ar trebui sa faca fiecare cuplu in primul an de relatie

1. Luati cina impreuna

E o modalitate buna ce a crea o conexiune puternica in primul an de relatie. Daca lucrati bine impreuna in bucatarie e un semn bun.

2. Excursie de un weekend

Daca poti, fa cat mai multe excursii de weekend cu iubitul tau. Dar daca nu e asa usor sa plecati la sfarsit de saptamana, macar de cateva ori tot trebuie sa faci asta in primul an de relatie. O sa va relaxati si o sa aflati cum va comportati si in alt context decat cel de zi cu zi. Daca plimbarile decurg frumos, atunci inseamna ca aveti sanse mai mari sa ramaneti impreuna.

3. Zburati undeva cu avionul

O sa afli multe despre iubitul tau daca, in primul an de relatie, mergeti impreuna undeva cu avionul. Cum se comporta cu insotitoarele de bord? Se teme de zbor? Ce discutii aveti in timpul zborului? Daca e un zbor cu escala, cum se comporta cand e obosit? Devine repede nervos?

4. Certati-va serios o data

Nu e bine sa te certi cu iubitul tau. Te face sa te simti mizerabil. Dar in primul an de relatie ar trebui sa afli cum se comporta el intr-o situatie de conflict. O cearta, cand si cand, e buna, pentru ca va ajuta sa spuneti ce credeti si va detensioneaza. Nu spunem sa cauti motiv de cearta cu iubitul tau chiar daca nu ai unul. Mai devreme sau mai tarziu, inevitabil se ajunge si la mici certuri. E important sa vezi cum reactioneaza in aceasta situatie mai putin placuta!

5. Cunoaste-i parintii. Si el pe ai tai

Cred ca un an e o durata rezonabila in care sa va cunoasteti parintii, daca relatia e una in care va simtiti amandoi bine. Atunci cand primul an de relatie se apropie de fina,l e cel mai bun moment in care sa faceti acest pas. Nu te speria! Nu inseamna ca va veti casatori. Doar incerci sa afli mai multe despre familia lui si el despre a ta.

6. Stati in liniste

Nu ma intelege gresit, e bine si frumos sa stati la povesti in timpul mesei sau pana tarziu in noapte. Dar e important si sa puteti sta amandoi in liniste. La masa sau in masina sau la o plimbare. Daca nu sunteti stanjeniti cand stati in liniste, e de bine.

7. Cititi in pat

Sa stati ghemuiti unul langa altul, fiecare cu cate o carte in mana, e una dintre cele mai placute activitati de facut in cuplu. Asa ca nu o rata, mai ales in primul an de relatie. Puteti sa aveti gesturi tandre, sa va atingeti, sa va impartasiti cate o fraza care v-a placut din carte.

Dupa primul an s-ar putea sa apara tot felul de planuri si sa aveti o viata mai agitata. Profita de prima parte a relatiei voastre ca sa il cunosti mai bine si sa afli cu cine iti imparti viata.

Acum ca stii ce ar fi bine sa faceti in primul an de relatie, citeste si Ce stii despre cuplul perfect si cat de realista e viziunea?

FOTO: Gulliver