Puterea seductiei

De multe ori, poate ca iti este greu sa-i spui partenerului tau ca iti doresti sa faci sex cu el, depinde foarte mult de stadiul in care va aflati. Cu toate acestea, daca iti doresti sa ai parte de sex pasional, este suficient sa te folosesti de puterea seductiei si sa pui in aplicare cateva metode care-l vor face sa te doreasca, scrie lovepanky.com. 

Puterea seductiei sau arta de a flirta fara cuvinte se refera la o serie de gesturi care-l vor face pe partenerul tau sa te doreasca mai mult. Vei reusi sa-i dai de inteles ca iti doresti sa faci sex, dar fara ca gesturile pe care le faci sa fie considerate obscene sau exagerate.

Puterea seductiei sau arta de a flirta fara cuvinte

1. Mentine contactul vizual

Contactul vizual este foarte important in momentul in care iti doresti sa-i dai de inteles iubitului tau ca iti doresti sa faci sex cu el. Faptul ca il privesti cu atentie te va ajuta sa-l faci atent la tine si astfel nu va fi necesar sa faci gesturi exagerate sau sa apelezi la alte metode care ar putea strica momentul.

2. Priveste-l cu atentie

Un alt gest pe care poti sa il faci este sa il privesti cu atentie, sa il analizezi din cap pana-n picioare si sa iti musti usor buzele. Aceste gesturi sunt destul de provocatoare si in mod sigur ii vei atrage atentia iubitului tau. Nu este nevoie sa pronunti ca iti doresti sa faci sex cu el atunci cand intregul tau corp exprima aceasta dorinta.

3. Saruta-l lung, pasional

Acest truc functioneaza cel mai bine. Un sarut lung si pasional este destul de incitant, mai ales daca stii cum sa preiei controlul in momentul in care buzele voastre se ating. Iubitul tau va innebuni de placere si isi va dori sa iti satisfaca toate dorintele sexuale.

4. Arata-i ca esti dornica sa faci sex cu el

Privirile pline de dorinta si saruturile pasionale ar putea fi suficiente, dar, daca iti doresti ca momentul sa fie mult mai incitant, poti sa-l strangi de mana si sa-l ghidezi spre punctele care te fac sa suspini de placere.

5. Gaseste-i punctul sensibil

Orice barbat are un punct sensibil, asa ca plimba-ti mainile pe corpul lui sau gaseste-i punctul sensibil si joaca-te cu el. Iubitul tau se va simti cu adevarat rasfatat, iar toate acele miscari il vor face sa te doreasca mai mult.

6. Incita-i simturile

Un sarut pe gat este destul de sugestiv, asa ca nu ezita sa faci asta atunci cand iti doresti sa faci sex cu iubitul tau.

7. Miscarea este obligatorie

Daca vrei sa faci sex cu iubitul tau, nu trebuie sa faci tot felul de gesturi exagerate sau sa apelezi la tot felul de trucuri care dau prea mult de inteles, dar poti sa apelezi la cateva trucuri care in mod sigur il vor innebuni. Poti sa te misti usor in timp ce il saruti, este un gest care in mod sigur il va face curios si il va incita.

Daca ti-a placut articolul despre puterea seductiei sau arta de a flirta fara cuvinte, iata si un articol despre cum sa-ti imbunatatesti viata sexuala. Trucuri care sporesc placerea!

Foto: Guliver