Regreti ca ai facut sex? Sfaturi care te ajuta sa uiti de aceasta experienta

O aventura de o noapte nu este o experienta usor de uitat pentru unele persoane si sunt femei care au tendinta sa regrete ca au avut parte de astfel de momente. Regreti ca ai facut sex si consideri ca faci parte din acea categorie de femei care nu pot sa se impace cu gandul ca sexul poate fi lipsit complet de sentimente? Iata cateva sfaturi care te ajuta sa uiti mai repede!

Studiile arata ca femeile au tendinta sa regrete o experienta sexuala care nu duce la o relatie sentimentala, iar gandul ca totul a fost doar ceva de moment le impiedica sa se simta bine. In schimb, barbatii sunt la polul opus. Adica, regreta ca nu au avut parte de mai multe aventuri de o noapte si nu se grabesc sa intre intr-o relatie stabila, scrie gurl.com.

Cu alte cuvinte, femeile au mai multe regrete dupa aventurile de o noapte, iar multe dintre ele nu pot sa treaca foare usor peste astfel de momente.

Regreti ca ai facut sex? Ce poti sa faci in aceasta situatie

1. Un dus fierbinte te poate ajuta sa te relaxezi

In cazul in care ai avut o aventura de o noapte si regreti ca ai facut sex, un dus fierbinte poate fi solutia cea mai buna, cel putin pentru moment. Rezerva-ti cateva minute de relaxare, bucura-te de apa calda si fa-ti ritualul de infrumusetare. Nu-ti mai face mustrari de constiinta si concentreaza-te asupra corpului tau.

2. Intrerupe orice forma de comunicare cu el

Regreti ca ai facut sex, dar te simti obligata sa vorbesti in continuare cu acel barbat? Nu ezita sa intrerupi orice forma de comunicare si sa te comporti ca si cum nimic nu s-a intamplat! Chiar daca negarea nu pare a fi cea mai buna solutie in cazul de fata, te poate ajuta sa uiti mai repede ca nu ai avut parte de o experienta care ar fi putut duce la o relatie serioasa.

3. Faptul ca plangi nu inseamna ca esti o persoana prea sensibila

Este firesc sa simti nevoia sa plangi, ai nevoie sa te descarci ca sa treci mai usor peste aceasta experienta. Sa iti ignori emotiile si sentimentele nu te va ajuta sa te simti mai bine, asa ca acorda-ti timp ca sa iti vindeci ranile. Va veni si ziua in care te vei simti mai bine si vei fi dispusa sa iesi din nou la intalniri.

4. Nu te condamna pentru alegerea pe care ai facut-o

Daca totul a fost o decizie de moment, nu te condamna pentru ceea ce s-a intamplat. Acorda-ti mai mult credit si nu te gandi ca nu esti capabila sa atragi dragostea adevarata in viata ta. Este o experienta pe care o vei uita in timp, insa trebuie sa accepti ceea ce a fost si este important sa nu te simti vinovata pentru nimic.

5. Sa vorbesti despre aceasta experienta nu este obligatoriu

Regreti ca ai facut sex cu un barbat cu care nu e iubitul tau si consideri ca nimeni nu trebuie sa stie ca ai avut o aventura de o noapte? Nu te simti obligata sa vorbesti cu prietenele tale sau sa ceri sfaturi altor persoane! Daca nu simti sa vorbesti despre acest lucru cu altcineva, nu o face. In plus, iti va fi mai usor sa uiti.

6. Invata din propriile greseli

Toata lumea greseste, este ceva ce se intampla oricand, asa ca nu este cazul sa te simti vinovata sau sa te condamni. Ce poti sa faci in aceasta situatie? Sa inveti din propriile greseli, gandeste-te care sunt motivele pentru care ai ajuns sa ai o aventura de o noapte si, pe viitor, renunta la toate acele obiceiuri care te-au adus in acest punct.

7. Concentreaza-te asupra viitorului

Nu trebuie sa ramai blocata asupra acestei experiente, pentru ca nu te va ajuta sa mergi mai departe. Nu te condamna pentru ceea ce s-a intampla. Lasa trecutul in urma si concentreaza-te asupra viitorului, fa-ti planuri pe termen scurt sau stabileste-ti cateva obiective profesionale si personale pe care vrei sa le atingi in decursul lunilor viitoare.

Daca ti-a placut articolul cu metode care te ajuta sa te relaxezi in cazul in care regreti ca ai facut sex, iata si un articol cu ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire!

Foto: Guliver