regulile unui one night stand

Te duci la prima intalnire cu un tip care arata bine si este distractiv. Te-ai simtit bine cu el si ti-ar placea ca aceasta noapte sa nu se mai incheie. Asa ca-l inviti la tine, atmosfera se infierbanta si ajungeti sa faceti sex. A doua zi de dimineata va beti cafeaua impreuna si desi stii ca a fost momentan doar un one night stand ti-ar placea ca el sa-ti confirme ca te va suna.

In acest moment, toate acele sentimente placute din noaptea precedenta se transforma intr-un nod de incertitudini. A fost doar un simplu moment pasional sau inceputul a ceva mai mult?

Acum este evident. Sexul nu mai este un indicator al unui inceput de relatie. De fapt, sexul nu implica deloc o relatie. Intr-un studiu facut in mai 2016, Relationup (o aplicatie care ofera sfaturi despre relatii) a aratat ca 59% dintre barbati si femei cred ca un one night stand nu are niciun impact asupra evolutiei unei relatii. In ciuda acestui fapt, 72 la suta dintre femei si 34 la suta din barbatii intervievati au recunoscut ca au dificultati in gestionarea unei relatii dupa un one night stand.

Daca nu esti sigura ca vrei sa ai o aventura de-o noapte, e total OK. Nu e pentru toata lumea. Dar daca te vrei sa te arunci in aceasta lupta, iata patru sfaturi gasite de noi pe mindbodygreen.com, care te vor ajuta sa-ti pazesti inima si sa te distrezi din plin.

Nu te astepta ca un one night stand sa se transforme in ceva mai mult

Este usor sa te lasi purtat de apropiere si sa incepi sa simti ca-l cunosti pe cel de langa tine dupa seara trecuta. Dar incearca sa-ti pastrezi asteptarile sub control. Daca se dezvolta ceva mai mult, bine. Daca nu, considera ca ai avut o experienta placuta.

Nu confunda intimitatea sexuala cu intimitatea emotionala

Relatia ta este in faza incipienta. Trebuie sa pastrezi ritmul. Nu te astepta la mesaje pe tot parcursul zilei sau chiar la un apel. Este posibil sa observi chiar un pic de distanta dupa o seara de intimitati. Acest lucru poate fi conceput ca un semnal care te anunta ca aceasta nu este inca o relatie.

Nu confunda o pasiune cu dorinta de a aprofunda relatia

Tipul respectiv poate s-a bucurat sa petreaca timpul cu tine si faca sex. Chit ca va tine legatura cu tine asta nu inseamna neaparat ca se va transforma intr-o relație. Dupa un pic de timp, vei putea spune daca aceasta persoana te percepe ca pe partida de sex sau isi doreste sa te cunoasca mai bine.

Nu lasa incertitudinile sa te copleseasca

Daca te aventurezi in lumea aventurilor de seara, trebuie sa accepti ca te joci intr-o zona gri. Daca stii ca incertitudinea sau asteptarea te obsedeaza, ar fi mai bine sa eviti sexul ocazional. Pentru a avea un one night stand satisfacator trebuie sa fii ok cu gandul ca s-ar putea sa nu mai auzi de acea persoana din nou. Poate ca o vei face. Dar, daca nu, asta nu ar trebui sa strice experienta. Daca tu crezi ca te-ar deranja, atunci fereste-te de astfel de situatii.

Citeste si: “Lectii valoroase din serialul Sex and the City”!

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto