Regulile secrete pe care orice barbat le respecta cu sfintenie

Daca noi, femeile, avem reguli cand vine vorba de intalniri si viata amoroasa, afla ca si regulile secrete pe care orice barbat le respecta cu sfintenie sunt cat se poate de adevarate! Este un cod simplu, dar pe care il respecta toti barbatii si este foarte putin probabil ca unul dintre ei sa incalce regulile, scrie lovepanky.com.

Regulile secrete pe care orice barbat le respecta cu sfintenie sunt legate de femei si viata amoroasa, iar acest cod al barbatilor este destul de greu de descifrat.

Regulile secrete pe care orice barbat le respecta cu sfintenie

1. Are interzis la sora celui mai bun prieten

Pe primul loc pe lista cu regulile secrete pe care orice barbat le respecta cu sfintenie se afla regula legata de sora celui mai bun prieten. Daca nu are intentii serioase, orice barbat se gandeste de doua ori cand vine vorba de o astfel de relatie. Indiferent cat de atragatoare este, fiecare barbat respecta aceasta limita si nu face un pas gresit, mai ales daca stie ca exista riscul ca ea sa sufere.

2. Neaga orice lucru pe care il stie despre cel mai bun prieten

Un alt cod este acela ca nu trebuie sa marturiseasca nimic atunci cand vine vorba de cel mai bun prieten. Chiar daca stie unde se afla, ce face sau cu cine isi petrece timpul, fiecare barbat neaga orice “cupla” in care se afla cel mai bun prieten. Ei isi respecta reciproc viata privata!

3. Trebuie sa fie impreuna la bine si la rau

Orice barbat stie ca o prietenie este foarte importanta, asa ca trebuie sa fie impreuna la bine si la rau. Indiferent ce greseli face unul dintre ei, orice barbat stie ca sunt momente cand trebuie sa repare greselile pe care l-a facut un prieten din gasca lui, asa ca nu se va comporta niciodata ca si cum nu are de-a face cu nimic.

4. Este important sa isi respecte pariurile

Te-ai intrebat vreodata de ce barbatii fac foarte multe pariuri, unele dintre ele stupide, dar le respecta? Fiecare barbat stie cat de important este un pariu, este la fel de important ca atunci cand isi da cuvantul sau face o promisiune, asa ca stie ca este important sa onoreze toate pariurile pe care le face cu prietenii sai.

5. Nu iese cu fosta celui mai bun prieten

Fiecare barbat are interdictie si la fosta celui mai bun prieten, ceea ce inseamna ca exista un cod pe care nu il incalca, sub nicio forma. Barbatii stiu ca se pot certa din cauza situatiilor care apar in viata personala, asa ca niciun barbat nu vrea sa riste o prietenie adevarata pentru o aventura.

6. Trebuie sa detina cel putin un costum

Fiecare barbat trebuie sa detina cel putin un costum, este o regula pe care o respecta cu sfintenie, chiar daca sunt perioade in care nu este nevoit sa participe la evenimente oficiale sau elegante. Totul tine de prestanta si de respectul de sine.

7. Un gentleman va plati intotdeauna consumatia unei femei

O alta regula pe care o respecta orice barbat este cand vine vorba de consumatie. Daca invita o femeie in oras, un gentleman se va oferi intotdeauna sa achite nota de plata. Este un gest pe care orice barbat trebuie sa il respecte.

8. O strangere de mana trebuie sa fie ferma

Orice barbat are un cod pe care il respecta si care il ajuta sa isi dea seama cu cine interactioneaza, asa ca momentul in care se intalneste cu un prieten este foarte important. O strangere de mana scurta, dar ferma, denota respect. Un barbat adevarat nu accepta saluturile tipice adolescentilor.

Daca ti-a placut articolul cu regulile secrete pe care orice barbat le respecta cu sfintenie, iata de ce barbatii sunt bucatari mai buni decat femeile!

Foto: Guliver