relatia cu fostul cuplu

Relatia cu fostul iubit este de ceva timp incheiata, dar el vrea sa se intoarca la tine? De cele mai multe ori, barbatii au tendinta sa se intoarca la fostele lor iubite, iar acest lucru se intampla in mare parte datorita obisnuintei.

Cei mai multi barbati aleg sa se intoarca la fostele lor iubite in preajma Sarbatorilor, pentru ca atunci se simt singuri. Dar, potrivit yourtango.com, exista si alte motive pentru care barbatii isi doresc sa se intoarca la fostele lor iubite.

Relatia cu fostul – de ce vrea sa se intoarca la tine

1. Se gandeste mereu ca tu ai putea fi femeia perfecta pentru el

In viata, pana ajungi sa-ti intalnesti sufletul pereche, te intrebi de foarte multe ori daca unele relatii ar fi putut avea un alt viitor. Toate aceste ganduri le are si fostul tau iubit, pentru ca barbatii nu sunt foarte diferiti de noi, femeile. Chiar daca relatia voastra nu a fost perfecta, iubitul tau in mod sigur se gandeste ca mai aveti o sansa si va incerca sa se impace cu tine, in special in perioada Sarbatorilor.

2. Ii raspunzi constant la mesaje sau vorbiti des la telefon

Desi acest lucru nu poate fi foarte placut pentru tine, fostul tau iubit te cauta in continuare pentru ca doar cu tine poate vorbi deschis. Iar tu ii raspunzi la mesaje sau vorbesti cu el la telefon. De ce? Pentru ca amandoi simtiti nevoia sa aveti pe cineva alaturi, sa comunicati deschis despre orice va preocupa sau sa desfasurati orice alta activitate impreuna.

3. Ii transmiti mesaje gresite

Poate ca nu ti-ai revenit complet dupa despartirea de el, iar faptul ca ati ramas prieteni mai rau te afecteaza. Esti foarte emotiva si el are impresia ca inca esti prinsa in relatie. In acelasi timp, el isi doreste sa fii fericita, dar nu isi poate da seama cum ar trebui sa actioneze. Toate aceste lucruri duc, de foarte multe ori, la impacare. Chiar daca relatia cu fostul este un subiect sensibil, trebuie sa inveti sa fii atenta la anumite semne si sa ai grija ce transmiti mai departe.

Nu vrei sa te impaci cu fostul? Iata cum te poate ajuta Facebook sa il uiti complet!

Foto: Guliver