relatie dificila cuplu

Cand l-ai cunoscut parea sigur pe el, sarmant si provocator. Semana cu idealul din mintea ta. Insa acum te simti mereu ciudat in preajma lui. Pe yourtango.com am descoperit care sunt semnele care ar trebui sa te convinga sa iesi dintr-o relatie dificila!

Nu esti nici prima nici ultima persoana care descopera ca o relatie dificila arata interesant in filme, dar nu e deloc placuta in realitate. Ce-i drept in anumite cazuri o relatie dificila se poate imbunatati, dar exista si situatii in care nu merita sa investesti prea mult timp. Iata cateva semne care-ti spun ca ar trebui sa inchei aceasta relatie dificila:

Problemele cu iubitul tau te fac sa te intrebi adesea daca poti avea incredere in el. Desi partenerul tau iti spune ca esti in siguranta alaturi de el sunt atatea fisuri in relatia voastra ca te intrebi cat va mai rezista. Un astfel de om merge atat de departe cu promosiunile ca uneori te simti tu persoana rea pentru ca nu poti avea incredere in el.

Comunicarea cu iubitul tau este vaga. Nimic nu pare fixat in permanenta. Totul e intr-o continua schimbare. Deciziile pe care le luati impreuna sunt nonstop schimbate, negate sau inversate. Si niciodata in directia pe care ti-o doresti tu.

O relatie dificila iti scade increderea pe care o ai in tine

Nu are niciun interes real in stoparea conflictelor. Desi spune ca e hotarat sa faca lucrurile dintre voi sa mearga haosul domneste in aceasta relatie dificila in care va aflati. Iar cand crezi ca in sfarsit ati stopat un conflict, un altul apare pe nepusa masa pentru ca unor oameni le place aceasta stare de agitatie.

Nu te lasa sa te apropii emotional de el. De indata ce simte ca i te-ai strecurat putin in suflet face orice pentru a rupe legatura. Si ca sa fie si mai confuza toata treaba, un astfel de om va sustine mereu ca tu esti cea care-l indeparteaza emotional. Sunt oameni care se tem de aceasta apropiere, dar care reusesc sa te faca tot pe tine sa te simti vinovata de asta.

Te acuza mereu pe tine. Intotdeauna este vina ta si niciodata nu sunt ei de vina. Daca uneori nu esti tu cea acuzata cu siguranta gasesc un alt tap ispasitor. Din acest motiv te vei simti adesea neputincioasa pentru ca vei avea impresia ca esti sursa problemelor si nici nu vei gasi solutii. Iar incercarile de a fi rationala cu el sunt extrem de obositoare.

Citeste si: “Relatie cu probleme: ce faci cand nu poti conta pe o persoana”!

Foto: Thinkstock