Vrei sa fii relaxata inainte de prima intalnire? Poti s-o faci!

Nu e simplu sa fii relaxata inainte de prima intalnire, mai ales daca te vezi cu un tip pe care il “vanezi” de mult timp. Orice ar fi, nu incerca sa te calmezi cu un pahar de vin, pentru ca e posibil sa faci mai mult rau! Exista solutii mai eficiente de a fi relaxata!

Daca esti obisnuita sa iti dai intalnire cu tot felul de tipi, probabil ca nu mai esti agitata la primele intalniri. Dar, daca ti se intampla mai rar sau daca iesi la o prima intalnire cu un tip pe care chiar il placi, s-ar putea sa fii prea stresata. Te entuziasmeaza, dar te si sperie, in acelasi timp.

Cand iesi prima data cu un tip, incerci sa ii vinzi ceva: o imagine cat mai buna asupra ta. Iar asta poate fi stresant. Dar e important sa fii cat mai relaxata inainte de prima intalnire! De aceea, nu ar fi rau sa iti creezi un ritual al tau inainte de a iesi in oras cu tipul cel nou. Ca sa fii pregatita fizic, emotional si mental nu ai nevoie de alcool! Dimpotriva! Bustle.com a scris cateva sfaturi de care e bine sa tii cont!

Cum sa fii relaxata inainte de prima intalnire

1. Invata tehnici de relaxare

Daca meditezi, atunci fa asta inainte de a merge la intalnire! Daca nu, mergi la un curs de yoga! Nu numai ca o sa te relaxezi, dar o sa fii mai cu picioarele pe pamant si mai increzatoare in forta ta.

2. Uleiuri esentiale

Daca vrei sa fii relaxata inainte de prima intalnire, incearca niste uleiuri esentiale. Daca iti sunt de ajutor cand esti stresata in legatura cu jobul sau cand esti in depresie, de ce nu ar merge si in acest caz? Unele uleiuri esentiale chiar scad nivelul de anxietate! Poti incerca uleiul de trandafir sau alt ulei cu efect de relaxare. Daca vrei sa creezi un ritual, foloseste acelasi ulei intotdeauna inainte de o intalnire care te face sa fii agitata.

3. Mai mult timp pentru tine

Fuga de toate zilele te streseaza, asa ca, pentru a fi relaxata inainte de prima intalnire, e bine sa iti aloci tie insati mai mult timp. Aloca-ti cel putin 30 de minute in plus ca sa te pregatesti pentru intalnirea cu tipul cel nou.

4. Rasfata-te

Ok, deci sa zicem ca ai cu 30 de minute in plus. Ce faci cu ele? Mergi la manichiura sau la un salon de masaj si opteaza pentru o sedinta scurta, de 10 minute, de masaj de relaxare. Atingerea fizica si timpul alocat numai si numai tie iti vor face atat de bine!

5. Bea ceai sau altceva sanatos

Inainte de o prima intalnire stresanta, bea ceai sau altceva cel putin la fel de sanatos. Unele femei opteaza pentru alcool, dar acesta poate sa aiba efectul opus asupra anxietatii! In plus, daca bei prea mult inainte de prima intalnire, s-ar putea sa te comporti nepotrivit.

6. Traieste clipa!

Nu are sens sa iti faci griji pentru ce se va inampla dupa intalnire: a doua zi sau in saptamana care urmeaza. Daca faci asta, e posibil sa ratezi o experienta frumoasa, pentru ca nu traiesti in prezent. Da-ti voie sa te distrezi! Pana la urma, nu asta e ideea la prima intalnire?

FOTO: Guliver

Citeste si: 10 idei pentru o prima intalnire de neuitat – idei pentru nonconformiste.